Originally Posted by
sherryy
bak yine aynı şeyleri yapıyorsunuz .Sen ve senin gibi düşünenler
1-)Sen benim daha hiç bir tezimi çürütmedin.Bu asuman ben sana dedim çydd ye pkkyı destekliyor diye itiraafta bulunduğunu bunuda ispatladım
2-)Ben hadi bu kadın mustafa erdoğanın pkk üstünde yattığını ispatlasın dedim belgeler vversin.Sen belgeler var dedin belge falan yok
3-)Ben tkp li değilim ben sosyalistim sen daha kavramların ne olduğüunu bilmeden,kulaktan dolma bilgilerle burada her şeyi bilmişlik taslıyorsun,biri de sana cevabını verdimi seni haksız çıkardımı,olayı hemen sapıtmaya,başka yönlere çekmeye çalışıyorsun
4-)asgari ücret-askeri ücret ikisi maşallah birbirine çok benziyor.Yücel bir harf hatası yapmış sen 3 harf hatası yapmışsın.Bizim dilimiz ingilizce falan değildir okunduğu gibi yazılır sen türkçeyi ingilizce zannettin galiba yazılışla okunuş farklı
5-)Gece nette gezerken dikkat ettiğim bir şey oldu.Kilitlenen konuların hemen hemen hepsinde senin yorumun var veya konuyu sen açmışsın
6-)Burada bir sözünde yücele ben seni ve sherryy ve kürtleri koruyorum demişsin.Eğer sen böyle bir konu açmasan hiç kimsede çıkıp "en iyi kürt ölü kürttür " falan demeyecekti.
7-)Sen aslında kendini zeki zannedyon ama değilsin.bir konu açıyorsun kürtlerle ilgili(Konuyu açma nedenin belli milletin kürtleri kötü düşünmesini sağlamak)sonra millet işte "kürtler böyle kürtler şöyle"deyince de "arkadaşlar yapmayın"falan filan diyorsun.Yani kürtleri milletin önüne atıp sonra sonrasında ise yapmayın etmeyin.Sen açmazsan bunlar olmayacak.
8-)benimle konuşurken seçtiğin laflara dikkat et.ben sana hiç bir zaman saçlama falan demiyorum sende üslüba dikkat et