1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bak yine aynı şeyleri yapıyorsunuz .Sen ve senin gibi düşünenler
    1-)Sen benim daha hiç bir tezimi çürütmedin.Bu asuman ben sana dedim çydd ye pkkyı destekliyor diye itiraafta bulunduğunu bunuda ispatladım
    2-)Ben hadi bu kadın mustafa erdoğanın pkk üstünde yattığını ispatlasın dedim belgeler vversin.Sen belgeler var dedin belge falan yok
    3-)Ben tkp li değilim ben sosyalistim sen daha kavramların ne olduğüunu bilmeden,kulaktan dolma bilgilerle burada her şeyi bilmişlik taslıyorsun,biri de sana cevabını verdimi seni haksız çıkardımı,olayı hemen sapıtmaya,başka yönlere çekmeye çalışıyorsun
    4-)asgari ücret-askeri ücret ikisi maşallah birbirine çok benziyor.Yücel bir harf hatası yapmış sen 3 harf hatası yapmışsın.Bizim dilimiz ingilizce falan değildir okunduğu gibi yazılır sen türkçeyi ingilizce zannettin galiba yazılışla okunuş farklı
    5-)Gece nette gezerken dikkat ettiğim bir şey oldu.Kilitlenen konuların hemen hemen hepsinde senin yorumun var veya konuyu sen açmışsın
    6-)Burada bir sözünde yücele ben seni ve sherryy ve kürtleri koruyorum demişsin.Eğer sen böyle bir konu açmasan hiç kimsede çıkıp "en iyi kürt ölü kürttür " falan demeyecekti.
    7-)Sen aslında kendini zeki zannedyon ama değilsin.bir konu açıyorsun kürtlerle ilgili(Konuyu açma nedenin belli milletin kürtleri kötü düşünmesini sağlamak)sonra millet işte "kürtler böyle kürtler şöyle"deyince de "arkadaşlar yapmayın"falan filan diyorsun.Yani kürtleri milletin önüne atıp sonra sonrasında ise yapmayın etmeyin.Sen açmazsan bunlar olmayacak.
    8-)benimle konuşurken seçtiğin laflara dikkat et.ben sana hiç bir zaman saçlama falan demiyorum sende üslüba dikkat et

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    bak yine aynı şeyleri yapıyorsunuz .Sen ve senin gibi düşünenler
    1-)Sen benim daha hiç bir tezimi çürütmedin.Bu asuman ben sana dedim çydd ye pkkyı destekliyor diye itiraafta bulunduğunu bunuda ispatladım
    2-)Ben hadi bu kadın mustafa erdoğanın pkk üstünde yattığını ispatlasın dedim belgeler vversin.Sen belgeler var dedin belge falan yok
    3-)Ben tkp li değilim ben sosyalistim sen daha kavramların ne olduğüunu bilmeden,kulaktan dolma bilgilerle burada her şeyi bilmişlik taslıyorsun,biri de sana cevabını verdimi seni haksız çıkardımı,olayı hemen sapıtmaya,başka yönlere çekmeye çalışıyorsun
    4-)asgari ücret-askeri ücret ikisi maşallah birbirine çok benziyor.Yücel bir harf hatası yapmış sen 3 harf hatası yapmışsın.Bizim dilimiz ingilizce falan değildir okunduğu gibi yazılır sen türkçeyi ingilizce zannettin galiba yazılışla okunuş farklı
    5-)Gece nette gezerken dikkat ettiğim bir şey oldu.Kilitlenen konuların hemen hemen hepsinde senin yorumun var veya konuyu sen açmışsın
    6-)Burada bir sözünde yücele ben seni ve sherryy ve kürtleri koruyorum demişsin.Eğer sen böyle bir konu açmasan hiç kimsede çıkıp "en iyi kürt ölü kürttür " falan demeyecekti.
    7-)Sen aslında kendini zeki zannedyon ama değilsin.bir konu açıyorsun kürtlerle ilgili(Konuyu açma nedenin belli milletin kürtleri kötü düşünmesini sağlamak)sonra millet işte "kürtler böyle kürtler şöyle"deyince de "arkadaşlar yapmayın"falan filan diyorsun.Yani kürtleri milletin önüne atıp sonra sonrasında ise yapmayın etmeyin.Sen açmazsan bunlar olmayacak.
    8-)benimle konuşurken seçtiğin laflara dikkat et.ben sana hiç bir zaman saçlama falan demiyorum sende üslüba dikkat et
    ya allah aşkına burada cheyi tanıtan imza kullanıyordun ondan sonra kominizm kokan başka bir imza daha ondan sonra bana ben sosyalistim diyorsun.
    benim açtığım konular sıradan konular olmaz ben havaya konu açmam hepsinin bir amacı vardır.o yüzden tartışmalar çıkar.
    sen demişssinki kürtleri göstermelik savunuyorsun.burda sana DUR derim ben.sen diyosunki kürtleri kötüleyen bir konu açmıssın.bunu söylemek istemiyordum ama söyletmek zorunda bıraktınız.ewet pkk daki insanların yüzde 95 i kürttür.ben bu ülkede kürtlere yer yok demiyorum elbette var ama kürt milliyetçisne izin yok.çünkü milliyetçiler her zaman ayaklanıp kendi devletini ister.bunu fransız ihtilalinden sonra gördük.
    ya birde bu kulaktan dolam laf demişssinsin işte bu lafı sen başkasından çok duydun.seninle istediğin konuda her yerde tartışırım bakalım kim kime üstünlük sayğlayacak busitede çok şeybildiğini söyleyebileceğim bir kaç kişi var ama bunların arasında sen kesinlikle yoksun...
    pardon 3 harf hata yapmışım kusura bakma edebiyat sınavında olduğumuzu unuttumartık bunu 1 2 sene söylersin sen 3 harf hata yapmıştın diye.
    sen diyorsun bana sen zeki değilsin diye zeki olmayan aptaldır sana göre ben aptalım.doğru seni ve senin gibileri savundum ben gerçekten aptalmışım.
    size kürt ırkıyla ilgili bir hikayecik anlatayım.bunu bütün tarihçiler bilir anlatır.
    bir türk köyünde 4 tane kürt varmış.bunlarda ısrarla türk olmak istiyorlarmış.ne yapalım ne yapalım diye düşünürken biri demişki köyün bilgesine gidip soralım nasıl oluruz diye.neyse gitmişler sormuşlar.bilge dede de demişki tanrı dağlarının suyunu içip eeennn yüksek tepesine çıkın demiş onlarda tamam demiş.gidip suyunu içmişler.sonra bakmışlarki görünen en yüksek yer çok büyük bir kaya oraya çıkan türk olucak hepsi heyecanlanıyor.ama çalışıyorlar çalışıyorlar olmuyor en sonunda çakalın biri diyorki bana bir el atın ben çıkayım sonra sizi çekirim diyor.neyse hepsi kaldırıyor ve biri çıkıyor oh be diyor TÜRK oldum.ondan sonra adamlar diyor ee yeter bu kadar sevinç demişler bizide çek deyip elini uzatmışlar yukarıdaki adamda aynen şu cevabı verdi.
    "Pislikler siz kürtsünüz hade ordan demiş."yani burdan ne çıkarıcaksın biz size hiçbir zaman birşey demedik(durduk yerde) ama siz kendi kendinizi her zaman yediniz.
    sana ne diyeyim ki ben burda bir tek ben kürt ırkını savunmuşum ama sen bana neler söylüyorsun aşalım kendimizi tamammı lütfen biraz çaba....

Mesaj Yetkileri