Ligde Sezon Sonu Durum
Avrupa sevdası gelecek sene bizi şampiyonlar liginden etti . Birkaç konu var şimdi. Birincisi iç saha maçını kazanırız mantığı ile bir kaç kez asistana bıraktım ( Avrupa maçlarına bir an önce geçeyim diye yaptım bunu). Bu maçları asistan iyi idare edemedi. Bununla beraber bir diğer husus da daha önce de paylaştığım taktikte yaptığımız değişiklikler. Olayı iyi analiz etmeye çalıştım ,maçlara da baktım. Rakipler artık bizi ligin orta sıra takımı olarak görmüyor. Kendi sahamızdaki maçlarda eskisi kadar hücuma çıkmıyorlar. Biz de daha sakin oynamak yerine biraz daha dikine oynayıp defansı da az geriye çekince istediğimiz baskıyı kuramadık kendi sahamızda. Gelecek sezon içerde taktiği ilk haline döndürüp oynamayı düşünüyorum. Dışarıdaki maçlarda bu versiyon iyi ama.
Ne demek istediğimi aşağıdaki tablo daha iyi anlatacaktır ...
Fikstür - 12. - 30. Hafta
Puan Durumu
İç Saha
Dış Saha
Biraz daha dikine oynayınca bu sezon ortalama topa sahip olma oranımız düştü
Oyuncu genel durumları

). Bu maçları asistan iyi idare edemedi. Bununla beraber bir diğer husus da daha önce de paylaştığım taktikte yaptığımız değişiklikler. Olayı iyi analiz etmeye çalıştım ,maçlara da baktım. Rakipler artık bizi ligin orta sıra takımı olarak görmüyor. Kendi sahamızdaki maçlarda eskisi kadar hücuma çıkmıyorlar. Biz de daha sakin oynamak yerine biraz daha dikine oynayıp defansı da az geriye çekince istediğimiz baskıyı kuramadık kendi sahamızda. Gelecek sezon içerde taktiği ilk haline döndürüp oynamayı düşünüyorum. Dışarıdaki maçlarda bu versiyon iyi ama.