Şampiyonlar liginde grup maçlarının bitmesiyle birlikte takımdan ayrılacak kiralık isimler oldu. Bunların yerine acilen uyum sağlayabilecek önemli maçları seven yeni kiralık oyuncular bulmalıyız.
Bu arada enteresan birşeyle karşılaştım. Normalde şampiyonlar ligi grup maçlarının yanlış hatırlamıyorsam 4. maçlarından sonra bu adamların sözleşmeleri bitiyordu fakat ona rağmen takımda kaldılar. Yani İsveç liginin fikstüründen dolayı diye düşünüyorum bunu
Bir de çok önemli bir olay oldu. Daha doğrusu olamadıYönetim bu sezonun transfer ve maaş bütçesini açıklamadı
Sezon bitti ne zaman açıklayacaklar çok merak ediyorum. [MENTION=256967]Juan Diaz[/MENTION] İskandinavya'da böyle bir şeyle karşılaştın mı ? Resmi olarak lig bitti fakat Avrupa defterini kapatmadığımız için mi böyle oluyor ? Para olmazsa ayvayı yeriz
Normalde beklentim en kötü ihtimal Hallberg'in 3.75 milyon euroluk satın alma bedelini ödemekti . Fakat transfer bütçesi verilmediği için elimiz kolumuz bağlandı
Takımdan Ayrılanlar
Giden isimlerin tam 4 tanesi MC ve DMC bölgelerinde oynayanlar. Bu bölgeye ne edip edip en az 2 oyuncu katmalıyız.

Yönetim bu sezonun transfer ve maaş bütçesini açıklamadı