Gelelim transferlere

Kendisi tam bir tank bu fizikle o hız muazzam handikapı biraz mentali zayıf biraz da markajı ama o kadar kusur kadı kızında da olur diyoruz ki çok çok cüzzi bir miktara aldık
Spoiler: Kresimir Jelic 

Bizim maestromuz olacak ve yaşına bakmaksızın bu yıl kendisine direk 11 görevi vermeyi planlıyorum
Spoiler: Felix Horn Myhre 

Everton görmüş geçirmiş gelişir mi bilmiyoruz mentali zayıf ama umuyoruz ki faydası olacak
Spoiler: George Green 

Kendisisi genç forvetlerimize eğitimci olması için aldık. Tabiki takıma da liderlik yapacak
Spoiler: Leo Aro 

Peru genç milli oyuncusu olsa da direk 11 oynamayacak çünkü abileri var takıma eğitim görecek ve fırsat buldukça oynayacaktır
Spoiler: Renzo Garces 

Stoperlerimizi eğitecek kendisi
Spoiler: Regillio Nooitmeer 

Garcesi eğitecek kendisi
Spoiler: Glauber 

Sol bek Maciasımızı eğitecek
Spoiler: Cesar Peixoto 

Bir başka stoper eğitmeni
Spoiler: Haris Skenderovic 

Kendi kadromuzdan gelecek vaad eden sağ bekimizi eğitecek
Spoiler: Carlitos 

İşte benim bebeklerimden bir tanesi daha. Kolombiya genç milli oyuncusu geleceğinin çok parlak olduğunu düşündüğüm sol bek Macias. Tek sorunu pozisyon alma ama sıkı bir eğitim ve antrenmanla aşacaktır.
Spoiler: Sebastian Macias 

Stoper eğitimcisi
Spoiler: Zelao 

Paramız olmadığı için kiraladık ama opsiyon aldık. Gerçi 1 milyon civarı opsiyonu alamayız ama hücum hattımızı kesinlikle yukarı çekecek
Spoiler: Marcos Alzueta 

Kalecimiz eğitim için aldık ancak kendi kadromuzdaki genç kaleci çalışmak istemedi yapacak bişey yok direk 11 oyuncumuz
Spoiler: Marcelo 

Sambacı genç forvetimize inanıyor ve güveniyoruz hem gelişecek hem atacak
Spoiler: Marcone 

Fransız forvet eğitmenimiz
Spoiler: Romain Pastorelli 

3 arkadaş da şuan değil gelecekte katılacaklar

Kolombiya genç milli oyuncusu gelecek yıl katılacak aramıza
Spoiler: Jhon Arango 

Bir başka Kolombiya genç milli oyuncusu temmuz ayında katılacak aramıza
Spoiler: Mateo Casierra 

Cezayir genç milli oyuncusu bir sonraki yıl temmuzda geliyor
Spoiler: Ramy Benzebaini