-
KAYSERİ ERCİYES SPOR İŞ GÖRÜŞMESİ
Başkan: Merhaba Gökhan Bey. Kayseri Erciyes Spor olarak zor günler geçiriyoruz. Bir an önce camiamızın hak ettiği başarıları yakalamak istiyoruz. Kulübe yaptığınız başvuruyu inceledik. Gördük ki henüz hiç bir takım çalıştırmamışsınız. Sizi takımın başın getirmemiz sizce de risk değil mi?
Gökhan YILDIRIM: Merhaba sayın Başkan. Öncelikle tereddütünüzü anladığımı belirtmek isterim. PTT 1.Lig gibi zor bir ligde deneyimi hiç olmayan bir teknik direktörü, zaten ligde zor bir durumda olan bir takımın başına getirmek zor bir karar. Fakat bunu yaparsanız eğer size pişman olmayacağınızı garanti ederim.
B.: Çok iddialısınız. Şu anda küme düşme hattından sadece 5 puan yukarıda bulunuyoruz. Görevi alırsanız takımı nereye taşıyabilirsiniz?
G.: Evet düşme hattından 5 puan yukarıda olabiliriz. Fakat ben daima yukarıyı hedeflerim. Takıma kısa vadede başarı kazandıracağıma eminim. Ligi üst sıralarda bitirmememiz için bir engel göremiyorum.
B.: Söyledikleriniz umut verici. Takımın üst sıralarda ligi bitirmesini biz de isteriz, fakat şu an mali sıkıntılar yaşıyoruz. Görevi alırsanız zor bir mali durumu idare edebilecek misiniz?
G.: Zorluklar elbet olacaktır. Bu zorlukları göğüsleyebileceğime inanıyorum.
B.: Peki Gökhan Bey, teşekkür ederim. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım ile görüşüp kararımızı size söyleyeceğim.
G.: Olumlu haberlerinizi bekliyorum Başkan...
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri