1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Sıfırdan Zirveye! K.Erciyesspor Şampiyonluğa Koşuyor [3.SEZON]

Hybrid View

KADRO
    30 Ocak 2016

Kaleci pozisyonunda Zülküf'ün yeterli olacağını düşünüyorum.Yedek kaleci olarak Onurcan'ı tercih edeceğim. Kaleci pozisyonu benim futbolda en önem verdiğm mevkilerden. Aslında daha iyi bir kaleci bulmamız lazım fakat mali sıkıntılardan dolayı bonservisi elinde ve ya kiralık oyunculara yönelebileceğimden, uygun bir kalec bulabileceğimi düşünmüyorum.Fakat yine de aramakta yarar var...

Defansın sağında Ale ve defansın göbeğinde Diakhate, Bergamin ve Sarris iyi oyuncular. Fakat sezon başında yapılan kadro planlamasında yanlış yapılmış ve kullanabileceğimiz 5 yabancı oyuncunun 3'ü defansa kullanılmış. Bu yanlışı buraya iyi bir Türk oyuncu bularak değiştirebileceğimi düşünüyorum.

Defansın solunda ciddi bir eksikliğimiz mevcut. Buraya da bir transfer şart.

Sağ ve sol kanatta alternatifler fazlasıyla mevcut. Orta sahanın ortasında ise lig kalitesinin altında oyunculara sahibim. Buraya da yapabilirsek transfer düşünüyorum. Herşeyden önce takıma bir lider kazandırmam lazım. Şu anda "bu takımın yıldızı şu oyuncudur" diyebileceğim bir oyuncum yok. Bu durum hedefe gitmeme engel bir durum.

Forvete baktığımda takımın en golcüsü Leo Ceara, Adilovic, İlhan Parlak üçlüsünü görüyorum. Form durumuna göre bu oyuncuları kullanacağım.

Genel olarak Türk oyuncuların kalitesi düşük. Ligde başarılı olmak istiyorsak, Türk oyuncuların da lig üstü kaliteye sahip olması gerek. Transfer döneminin bitmesine 2 gün var ve bu süreçte hem takımı maça hazırlamak, hem de takviye yapmak zorundayım.

Last edited by gkhnyldrm20 : 23.Şubat.2016 at 18:42

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri