-
Elimdeki oyuncuların çoğunun Oyun Kurucu destek rolünde verimliliği tam gözüküyor, OOS rollerinde 1-2 tık aşağı, SO rolünde biraz daha geri, GF de daha da düşük falan gibisinden, OK destek veya hücum oynatıyorum nafile, GF sevmiyorum zaten, SO oynarsa bu sefer gol atmaya başladı diyelim çok gol görüyoruz kalemizde, OOS de denedim, ama taktikten mi oyuncudan mı bilemiyorum olmuyor. Şunu da gördüm bu seride ben genelde netten taktik bulur oynarım, sonra üzerinde rütuş atmaya çalışırım takımıma göre, sıfırdan taktik oluşturmam, defans yapamıyorum, nette bir yığın başarılı başarısız taktik bulup denedim, ama nafile, çok gol atarsam gol farkıyla yeniyorum yesem bile, eğer ki oyuncularım o maç kazmalaşırsa 3 şutta 3 gol yediğim de oluyor. Evimde en zayıf ekiplere yenildiğim de oluyor, deplasman maçları zaten kabus. Ha belki İtalya liginde olduğumdan olabilir bu durum, ama BJK'yle 60 maç yenilmediğimde bile taktikten memnun değildim, hep bi eksiklik doğuyor, ya orta saha verimli olmuyor ya forvet hattı vs. Sizce defans için en verimli rol hangisi, genelde FM 15'ten beri PDS koyuyorlar taktiklere, mesela Standart Stoperler PDS farkı nedir, hangisi daha sağLam defans yapar veya Çakılı Stoper mi kullansak?
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri