Quote Originally Posted by hyuga10 View Post
Arsenal'e evimde 5 atıp mükemmel bir seri yakaladığım ligde 14. Fiorentina'dan evimde 3 yiyince anladım ki savunma yapamıyoruz bu oyunda ya da bende bir sorun var. Hoş internetteki taktikleri deniyorum genelde, biri tutmazsa diğeri vs gibi, ama hepsi bir yere kadar gidiyor. Beşiktaş'la Süper Lig'de 60 maç mağlubiyet yüzü görmedim, ama yine de oynadığım futbol beni mutlu etmiyordu sanki bu oyunda bişi var, bi yerden tutarken diğer yerden gidiyor. Forvetler iyi oynarsa orta saha çöküyor, orta saha iyiyse forvetler, ama defans genel manada kötü, bulduğun fırsatları değerlendiremezsen 3 şutta 3 gol yiyebiliyorsun
hocam aynen öyle benimde savunma kaleci iyiydi geçen %68 topla oynamam var tam 29 şut çekmişim 1 tanesi gol olmazmı arkadaş maç 0-0 bitti deli oldum rakip sadece 2 şut çekmişti rakibi sahadan sildiğim maçı kazanamadım bazen çok kafam karışıyor rotasyon yapıyım diyorum yenemiyorum ondan sonra diyorum rotasyon yapmasam kesin yenerdim 3-5 maç geçiyor rotasyon yapmıycam diyorum yine bişey değişmiyor topa hakim olmayan sonuca giden bir futbol oynıyım diyorum %40 topla oynama ile çok rahat kazanıyorum yönetimden uyarı geliyor pasa dayalı futbol istiyoruz diye her yerden bir darbe geliyor çok stres yaptım emekli olucam