TRANSFER SEZONU (1 Ağustos 2016)
Geçen sezon sol kanatta Barış Memiş iyi maçlar çıkardı. Fakat bu sezon daha istkrarlı ve yetenekli bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Transfer listesine konulmuş bulunan Yusuf Erdoğan'ı bu sebeple transfer ettik. Gelecek vaat eden bir oyuncu için ödediğimiz 500 bin euro bonservis bedelinin uygun olduğunu düşünüyorum.
İlhan Parlak geçen sezon takımın Süper Lige çıkmasına yardımcı olan oyunculardandı. Fakat aynı Barış Memiş gibi inişli-çıkışlı bir grafik sergiledi. Bu sezon takımda düşünmediğim için fırsatları değerlendirme kararı aldım. İlhan'a başarılar diliyorum.
Ben Garratt sözleşme sonu transfer ettiğim bir oyuncu. Zülküf geçen sezon çok iyi maçlar oynadı fakat hedefim her zaman daha iyiyse daha iyi oyuncular transfer etmeliyim. Bu sezon Garratt ve Zülküf ile kale emin ellerde...
Diakhite uzun zaman peşinde koştuğum bir oyuncuydu. 22 yaşında gelecek vaat eden bir genç oyuncu. Bir çok kulüp peşinde olduğundan 800 bin euro gibi biraz fazla bir maaş vermek zorunda kaldım. Fakat inanıyorum ki gelecek sezon transfer teklifleriyle bu parayı çıkartacak.
Chevi, Mama'nın tecrübe eksikliği sebebiyle transfer ettiğim bir oyuncu. Diğer oyuncularda olduğu gibi bonservissiz olarak transfer ettim. Hedeflerime ulaşmama yardımcı olabilecek bir oyuncu.
Parra, İlhan Parlak'tan boşalan santrafor mevkisine transferim. Takımın en tecrübeli oyuncusu olacak. Karlı bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Leo Ceara ve genç yetenek Oğulcan ile forvette iyi işler yapacaklardır.
Transfer dönemi boyunca takıma bir sol bek kazandırmaya çalıştım. Fakat çoğu oyuncu takıma kiralık olarak gelmek istemedi. Ramon, hırslı bir oyuncu. Kiralık olarak takıma katkı verebileceğini düşünüyorum. Fakat en kısa zamanda sol beke kalıcı bir çözüm bulmayı umuyorum.