Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 124 sonuç

Konu: Sıfırdan Zirveye! K.Erciyesspor Şampiyonluğa Koşuyor [3.SEZON]

MART 2016

Mart ayında 4 maçım var. Özellikle Şanlıurfaspor ile oynayacağım maç, ligdeki kaderimiz açısından belirleyici olacak. Takımda şuanda işler yolunda görünüyor. Sezonun artık sonlarına geliyoruz. Varımızı yoğumuzu koyup Süper Lige çıkacağız!

MART 2016

Spoiler: 24.Hafta Kayseri Erciyesspor - Altınordu 

Spoiler: 25.Hafta 1461 Trabzonspor - Kayseri Erciyesspor 

Spoiler: 26.Hafta Kayseri Erciyesspor - Şanlıurfaspor 

Spoiler: 27.Hafta Balıkesirspor - Kayseri Erciyesspor 

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: NİSAN 2016 
    Last edited by gkhnyldrm20 : 27.Şubat.2016 at 01:35

NİSAN 2016

28.HAFTA
    Spoiler:  

29.HAFTA

Spoiler:  

30.HAFTA

Spoiler:  

31.HAFTA
    Spoiler:  

Spoiler: PUAN DURUMU 

Spoiler: MAYIS 2016 

Merhabalar ilk mesajım size kısmetmiş. Sitede gezinirken kariyer hikayeleri çok hoşuma gitti ve kayıt olmaya karar verdim kariyerinizi de çok beğendim bundan sonrada buradayım inşallah. Oyuna gelirsek ilk 2 biraz zor gibi duruyor ama dediğiniz gibi Göztepe maçını alabilirsek çok iyi olur alamazsak bile içerideki Gaziantep BB maçını alıp diğer maçlarımızdan minimum 2 puan çıkarsak bile playoff lara kalmak önemli. Diğer ihtimali düşünmek bile kötü bu kadar yaklaşmışken koca bir sezon çöpe gitmez inşallah
    Last edited by GG77 : 27.Şubat.2016 at 02:44

Quote Originally Posted by GG77 View Post
    Merhabalar ilk mesajım size kısmetmiş. Sitede gezinirken kariyer hikayeleri çok hoşuma gitti ve kayıt olmaya karar verdim kariyerinizi de çok beğendim bundan sonrada buradayım inşallah. Oyuna gelirsek ilk 2 biraz zor gibi duruyor ama dediğiniz gibi Göztepe maçını alabilirsek çok iyi olur alamazsak bile içerideki Gaziantep BB maçını alıp diğer maçlarımızdan minimum 2 puan çıkarsak bile playoff lara kalmak önemli. Diğer ihtimali düşünmek bile kötü bu kadar yaklaşmışken koca bir sezon çöpe gitmez inşallah
    Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için... Takım inanılmaz bir çıkış yakaladı ve playofflara girmeyi sonuna kadar hak etti. Önümüzde 3 tane final var. Ben bu maçlardan en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum. Umarım dediğin gibi bunca emek boşa gitmez

32.HAFTA
    Spoiler:  

33.HAFTA
    Spoiler:  

Ha gayret direk çıkacağız Süper Lig'e umarım

34.HAFTA
    Spoiler:  

SEZON DEĞERLENDİRMESİ

Görevi ilk aldığımda takım 12. sırada bulunuyordu. Çok sevdiğim Fikret Orman'ın tabiriyle "yanan eve girmiştik." Bugün geldiğim noktada ligi 59 puanla 2.sırada bitirmiş bulunmaktayız.

Görevi ilk aldığımda geride kalan 16 maçta en az 40 puan almayı düşünüyordum. Hedefimizden 2 puan sapma ile 38 puan kazandık. Kaybettiğimiz puanların rakiplerimize karşı olmayışı bizim canımızı yakmadı. Bu konuda gelecek sezon daha dikkatli olmak gerekecek.

Takım açısından bir değerlendirme yaparsak, özellikle Tomlinson transferinin takıma büyük katkı verdiğini gördüm. Tomlinson dışında bütün maçlara ağırlığını koyan bir oyuncumuz olmadı. Diakhate, Leo Ceara, İlhan Parlak, Barış Memiş hep inişli-çıkışlı bir performans sergiledi. Bu nedenle gelecek sezon yepyeni bir kadro kurmayı düşünüyorum. Umarım mali yapıyı sıkıntıya sokmadan bu değişimi sağlarım.

Transferlere gelince sezon arasında 4 transfer gerçekleştirmiştim.

Bu transferlerden Tomlinson az önce bahsettiğim gibi büyük katkı verdi.
    Koray Arslan, kendisinden beklentilerimi oyundan atıldığı maç dışında boşa çıkarmadı. Tecrübesi ile defansı toparladı.
    Mama, ilk maçlarda katkı verdi fakat daha sonra sakatlandı ve yabancı sınırlaması sebebiyle kendisinden faydalanamadım. Fakat önümüzdeki sezon kadromda düşündüğüm oyunculardan.
    Harun Alpsoy'u ise yerli oyuncu olarak kadroma kattım. Fakat yeni değişen yabancı kuralından dolayı, daha önceden İsviçre Milli Takımını seçtiği için yabancı statüsünde değerlendirildi.Dolayısıyla ligin büyük bölümünde kendisinden faydalanamadım. Yine de 16 maçın 8'inde oynadı ve takım için iyi bir yedek oldu.

Önümüzdeki sezon çok zor ligde oynayacağız. Bu nedenle futbol camiasının dinlendiği br ortamda çok çalışmam gerekecek. Yaz dönemi için kendime koyduğum hedefler;

1. Kulübün antrenör ekibini yenilemek,
    2.Takımda ücret-kalite dengesini oluşturmak
    3.Süper Lig'de takıma katkı verebilecek iyi yerli oyuncular transfer etmek
    4.Süper Lig'de takıma seviye atlatacak yabancı oyuncuları tespit etmek,transfer etmek ve ya kiralamak

Kariyerim açısından da bir değerlendirme yapmak isterim. İlk menajerlik sınavımı geçtiğimi düşünüyorum. Kariyer olarak hedefim, öncelikle Beşiktaş'ta menajerlik yapabilmek. Fakat Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olmasından dolayı bu şu aşamada zor gözüküyor. Ayrıca Beşiktaş'ın şu anda beni transfer etmek isteyeceğinden emin değilim. Bu sebeplerle, Bursaspor, Trabzonspor, Kasımpaşa,Gençlerbirliği ve ya Başakşehir takımlarından teklif gelmedikçe Kayseri Erciyesspor'u bırakmayı düşünmüyorum.

Ayrıca kariyer olarak bir hedefim de çalıştığım takımlarda bir sistem oluşturmak ve arkamda "enkaz" bırakmamak. O yüzden durum ne olursa olsun yukarıdaki 4 maddeyi gerçekleştirmeden Kayseri Erciyesspor'u bırakmayı düşünmüyorum.

SEZON ÖNCESİ- 04.06.2016

Sezon değerlendirmesinde belirlediğim ilk hedefi tamamladım. Antrenör ve sağlık ekibi tamamen değişti. Yeni katılan personel, kulübün 3 yıllık yükünü rahatlıkla taşıyacaktır. Özellikle futbol direktörü Ceravolo'nun kulübe çağ atlatacağını düşünüyorum.

Bu arada kulüpte seçim yapıldı ve Başkan Ziya Eren başkanlıktan ayrıldı. Yeni başkan ise Burak ALTAY oldu. Başkan ile yaptığımız görüşme oldukça verimli geçti. Kendisi "maddi ve manevi" olarak yanımızda olduğunu beyan etti. Ben de bu görüşmeye olan inancımla yönetim kurulundan "Antrenör Kursuna Başlamak" için izin istedim. Yönetim memnuniyetle kabul etti. 6 ay sürecek kurs sonucu Uluslararası B Lisansını alacağım. Bunun büyük kulüplerde iş bulma açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

TRANSFER DÖNEMİ AÇILIŞI -15.06.2016

Transfer dönemi açılışı ile artık kadro yapılanmasına başlayabiliriz. Oldukça aktif bir transfer dönemi olacak. Şimdiden sıkı tutunun

Kiralayabilirsen Bahebeck'i kirala hocam.

TRANSFER SEZONU (1 Ağustos 2016)

Geçen sezon sol kanatta Barış Memiş iyi maçlar çıkardı. Fakat bu sezon daha istkrarlı ve yetenekli bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Transfer listesine konulmuş bulunan Yusuf Erdoğan'ı bu sebeple transfer ettik. Gelecek vaat eden bir oyuncu için ödediğimiz 500 bin euro bonservis bedelinin uygun olduğunu düşünüyorum.

İlhan Parlak geçen sezon takımın Süper Lige çıkmasına yardımcı olan oyunculardandı. Fakat aynı Barış Memiş gibi inişli-çıkışlı bir grafik sergiledi. Bu sezon takımda düşünmediğim için fırsatları değerlendirme kararı aldım. İlhan'a başarılar diliyorum.

Ben Garratt sözleşme sonu transfer ettiğim bir oyuncu. Zülküf geçen sezon çok iyi maçlar oynadı fakat hedefim her zaman daha iyiyse daha iyi oyuncular transfer etmeliyim. Bu sezon Garratt ve Zülküf ile kale emin ellerde...

Diakhite uzun zaman peşinde koştuğum bir oyuncuydu. 22 yaşında gelecek vaat eden bir genç oyuncu. Bir çok kulüp peşinde olduğundan 800 bin euro gibi biraz fazla bir maaş vermek zorunda kaldım. Fakat inanıyorum ki gelecek sezon transfer teklifleriyle bu parayı çıkartacak.

Chevi, Mama'nın tecrübe eksikliği sebebiyle transfer ettiğim bir oyuncu. Diğer oyuncularda olduğu gibi bonservissiz olarak transfer ettim. Hedeflerime ulaşmama yardımcı olabilecek bir oyuncu.

Parra, İlhan Parlak'tan boşalan santrafor mevkisine transferim. Takımın en tecrübeli oyuncusu olacak. Karlı bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Leo Ceara ve genç yetenek Oğulcan ile forvette iyi işler yapacaklardır.

Transfer dönemi boyunca takıma bir sol bek kazandırmaya çalıştım. Fakat çoğu oyuncu takıma kiralık olarak gelmek istemedi. Ramon, hırslı bir oyuncu. Kiralık olarak takıma katkı verebileceğini düşünüyorum. Fakat en kısa zamanda sol beke kalıcı bir çözüm bulmayı umuyorum.

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde Slaven Bilic ile yollarını ayıran West Ham United ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

AYRINTILAR BİRAZDAN...

1 Ağustos 2016

Şenol Güneş'in ani ayrılması üzerine hemen iş başvurusunda bulundum.

Beşiktaş benim hayalimdeki takım ve böyle bir fırsatı kaçıramazdım. Umarım iş başvurum olumu sonuçlanır. Kayseri Erciyesspor'da sezon öncesi hedeflerimi tamamladığımı düşünüyorum. Kaliteli oyuncularla dolu yepyeni bir kulüp vaad etmiştim ve sözümü tuttum. Beşiktaş'a iş başvurusu yapmama yönetimin kızmaması da "doğru işler yaptığımın" bir işareti...

3 AĞUSTOS 2016
    Bugün 3 Ağustos 2016... Şenol Güneş'in West Ham ile anlaşmasının ardından Beşiktaş'a teknik direktörülük başvurusu yapmamın üzerinden tam 2 gün geçti. Gergin bir bekleyiş içerisindeyim. Cep telefonumu yanımdan ayırmıyorum. Telefonum her çaldığında "Acaba" diye heyecan duyuyorum. İçimde bulunduğum ruh hali Kayseri Erciyesspor kampını olumsuz etkilemesin diye şahsi işlerimi mazeret gösterip Başkan'dan izin istedim. O da ruh halimi anlamış olacak ki tereddüt etmeden kabul etti.
    Bir yandan Beşiktaş internet sitelerini karıştırıyorum. Yönetim kurulu özellikle dikkat ediyor olmalı ki hiçbir yerde yeni teknik direktörün kim olacağına dair tahmin dahi yok...
    Kısacası şu an beklemekten başka çare yok!

SON DAKİKA

BEŞİKTAŞ YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ AÇIKLADI
    4 Ağustos 2016

Spoiler:  

SEZON ÖNCESİ

27 Ağustos 2016

Hazırlık dönemini iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Takımın ilk 11 inde önemli değişiklikler yaptım ve hazırlık döneminde istediğim takımın birbirine adapte olmasıydı. Bunu da başardığımızı düşünüyorum.

Yönetim kurulu ile beraber , 2016-2017 sezonundan beklentilerini belirledik. Yönetim kurulu, toplantının başında "takımın kümede kalmasının" yeterli bir hedef olduğunu belirtti. Fakat ben, bundan daha fazlasını yapabilecek bir takımım olduğunu söyleyerek hedefin "orta sıralar" olması gerektiğini belirttim.

2016 sezonuna Fenerbahçe deplasmanı ile başlayacağız. Zor bir maç olacak. Takımın taktik anlayışını değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu sezon Anadolu takımları içerisinde fark yaratmak istiyorsak, her yerde aynı futbol anlayışını göstermemiz gerekiyor. Yarınki maç, bu anlamda bizim için bir test maçı olacak.

AĞUSTOS 2016

1.HAFTA

Spoiler:  

TRANSFERDE SON GÜN

1 Eylül 2016

Transferin son gününü hareketli geçirdik.

Stoperde 2 oyuncum bulunmaktaydı ve herhangi bir sakatlık,ceza durumunda zor bir duruma düşecektim. Bu nedenle uzun zamandır buraya bir oyuncu almak istiyordum. Transferin son gününde bonservis ödemeden istediğim oyuncuyu transfer etmeyi başardım.

Sezon başında sol bek pozisyonuna Motta'yı transfer etmiştim. Fakat Motta'ya ödenecek yıllık 800 bin euro,oyuncunun büyük bir yetenek olmaması ve kiralık bir çözüm olması sebebiyle transfer arayışım yaz boyu devam etti. Sonunda gelecek vaat eden, ucuz ve yetenekli bir oyuncuyu takıma dahil ettim. Vukcevic'in takıma katılmasıyla Motta'nın kiralamasını iptal ettim.

Sezon başında takımda ücret-kalite dengesi oluşturmayı hedeflemiştim. Ligde şu anda 18 takım içerisinde maaş bütçesi olarak 16.sıradayım. Takım içerisinde de maaşı fazla olup katkı almadığım Üstün Bilgi, Adilovic gibi oyuncuları göndererek maaş külfetlerinden kurtuldum. Transferde ise sadece 358 bin euro harcadım. Bu sezon göstereceğim başarıların bütçe-maliyet-performans açısından önemli olacağını düşünüyorum.

EYLÜL 2016

2.HAFTA

Spoiler:  

3.HAFTA

Spoiler:  

2.TUR

Spoiler:  

4.HAFTA

Spoiler:  

EKİM 2016

5.HAFTA

Spoiler:  

6.HAFTA

Spoiler:  

7.HAFTA
    Spoiler:  

3.TUR

Spoiler:  

8.HAFTA

Spoiler:  

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Lige adana demir yenilgisi hariç iyi başlamış gibisin.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Lige adana demir yenilgisi hariç iyi başlamış gibisin.
    Evet, lige iyi başladık. Adana Demirspor çok büyük bir iş kazası oldu.

KASIM 2016

9.HAFTA

Spoiler:  

10.HAFTA

Spoiler:  

11.HAFTA

Spoiler:  

27 Kasım 2016

Antrenörlük diplomamı aldım. Alır almaz da bir üst diploma için başvurdum. Yönetim kurulu, teklifimi memnuniyetle kabul ederek kurs masraflarını üstlendi.

ARALIK 2016

12.HAFTA

Spoiler:  

13.HAFTA

Spoiler:  

14.HAFTA

Spoiler:  

SON DAKİKA

20 ARALIK 2016

Takımın en etkili isimlerinden Yusuf maalesef sakatlandı. Neyse ki ara tatil olduğu için çok maç kaçırmayacak.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri