1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: beşiktaş-konyaspor

Hybrid View

S-B-Z Misafir

evet arkadaşlar maçtan önce dediğim gibi nurullah sağlam denen adamın gitmesi için bjk yensin bu sefer demiştim ama bu şekilde değil.haksız bir galibiyet oldu ve hakem rezaleti yaşandı.Beşiktaş zaten alırdı bu maçı bunlara gerek yoktu.
    ayrıca burak eğer onurlu bir oyuncu olsaydı o golü elle attığını söylerdi.bir beşiktaşlı olarak daha yeni geldiği takımda hemde genç yaşına rağmen tabir yerindeyse cin olmadan adam çarpmaya kalkan burak denen bu adamı kınıyorum.yazıktır,günahtır,o aldığın maaş boğazına durur sonra,herkes futboldan ekmek yiyor orada ve böyle onursuzluklara gerek yok.
    esasında yoruma gerek yok,uzun süredir imzam aynı,ve yine değiştirmeyeceğim.çünkü geçen yıl olduğu gibi bu yılda lige el değdi,konyaspora el değdi
    yazık,çok yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by şampiyon
    evet arkadaşlar maçtan önce dediğim gibi nurullah sağlam denen adamın gitmesi için bjk yensin bu sefer demiştim ama bu şekilde değil.haksız bir galibiyet oldu ve hakem rezaleti yaşandı.Beşiktaş zaten alırdı bu maçı bunlara gerek yoktu.
    ayrıca burak eğer onurlu bir oyuncu olsaydı o golü elle attığını söylerdi.bir beşiktaşlı olarak daha yeni geldiği takımda hemde genç yaşına rağmen tabir yerindeyse cin olmadan adam çarpmaya kalkan burak denen bu adamı kınıyorum.yazıktır,günahtır,o aldığın maaş boğazına durur sonra,herkes futboldan ekmek yiyor orada ve böyle onursuzluklara gerek yok.
    esasında yoruma gerek yok,uzun süredir imzam aynı,ve yine değiştirmeyeceğim.çünkü geçen yıl olduğu gibi bu yılda lige el değdi,konyaspora el değdi
    yazık,çok yazık.

Haklısın abi. Tartışma çıkması açısından söylemiyorum ama geçen sene Anelka golü attığında bir de müslüman olacak neden hakeme söylemedi diye eleştirilmişti. Ama o gün Anelka golü attıktan sonra başını eğip gidiyordu. Kaleden topu bile Nobre almıştı. Ama bugün gördük ki Burak tamam golü attın ama o kadar sevinmemesi gerekirdi. Tüm sahayı dolaştı herhalde koşarak golden sonra.

Maça gelirsek Ricardinho açıkçası oynadığı süreye de bağlı olarak pek bişey göremedik. Zamanla alışacaktır. Ama Delgado ben bugün beğenmedim. Çok güzel bir asist yaptı ama atması gereken 2 golü kaçırdı. Bir de penaltı kaçırdı. Oyun içinde de fazla aktif değildi. Bilmiyorum BJK'li arkadaşlar beğendiler mi ama? Bobo da bence etkisizdi. Ama sonuçta maçı kazandılar tebrik ediyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri