1 ile 30 arası toplam 291 sonuç

Konu: Elveda Galatasaray | Premier Lig'e Hoşgeldiniz | Manchester City (4. Sezon)

Hybrid View

Umut'un gol atması bile başlı başına bi şey, söyleyecek söz bulamadım doğrusu Ancak hücumda biraz tutukluluk olmuş çok üretken olamamışsın. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacağını düşünüyorum ayrıca ligde ise seri galibiyetlere ihtiyaç var başkan

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Lig ve kupa'da gayet iyiyiz hocam Umut takozu baya gol atmış
    Teşekkür ederim ama ilk maçlardaki kadar iyi oynayamıyoruz. Selçuk'tan da hiç verim alamıyorum neredeyse.

Quote Originally Posted by kubi1925 View Post
    Umut'un gol atması bile başlı başına bi şey, söyleyecek söz bulamadım doğrusu Ancak hücumda biraz tutukluluk olmuş çok üretken olamamışsın. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacağını düşünüyorum ayrıca ligde ise seri galibiyetlere ihtiyaç var başkan
    Şampiyonlar Ligi'nde tur son maçlara kaldı. Ligde kesinlikle seri galibiyetlere ihtiyaç var. Fenerbahçe'nin 4 puan gerisindeyiz. O farkın en kötü ihtimalle açılmaması lazım.

D Grubu

5. Maç (E) vs Wolfsburg

Ölüm grubunda işler iyice karıştı. 90 dakika iyi mücadele ettik Podolski'yle öne geçtik ama son dakikada yediğimiz golle berabere kaldık, Juventus deplasmanda City'yi yendi bir anda lider olduk. Son maçta Juventus'a konuk olacağız, Manchester City ise Almanya'da tur kovalayacak.

Juventus'a karşı berabere kalır veya yener isek doğrudan gruptan çıkacağız. Yenilir isek gözler Almanya'ya çevrilecek ve Wolfsburg'un Manchester City'yi evinde tarumar etmesini umacağız.

D Grubu Puan Durumu:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri