Beraberlik degil. süreklilik yoko yüzden sürekli beraberlik alıyoruz diye düşünüyorum. takımlar bir an oyundan düşünce rüzgar tam tersine esiyo. taktik takıma oturunca daha cok yakıcı skorlar alırız diye düşünüyorum
ilk frsatta kaçılacak bir lig anlamında kardeşim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Ligde 8. Hafta
60 dakika domine ederek oynadıgımız macı son yarım saatte kaybettik..
Ligde 9. Hafta
Çok kritik bir hafta cok kritik yenilgi aldık..
Kore federasyon kupası. 4. tur maçı
Ligde 10. Hafta
Kupada yendigimiz rakibimizi. evinde yenemedik.. 1 puana razı bir şekilde dönüyoruz
Ligde 11. Hafta
Tam 6 kilit oyuncumuzun sakatlıgı son 3 hafta yı zorlu gecirmemize neden oldu.. buda son mac.. bu mactan sonra taktik olarak farklı bir anlayıs benimseyerek neler olacagını görecegiz.. basın bizi simdiden sorgulamaya basladı![]()
![]()
yolcudur abbas bağlasan durmaz![]()
Başarılar hocam geç oldu biraz ama olsun.Takım hedefi değilde kişisel hedef koyman daha güzel olmuş.Sabri Reyiz ligi uçuracak gibi.Devre arasında da Umut bulutu al bari![]()
Ligde 12. Hafta
Pasa dayalı futbol dan vazgecip direk futbol anlayısıyla cıktıgımız ilk macı 3 golle kazanmasıı bildik
Ligde 13. Hafta
Çok şanssız bir yenilgi aldık.. Koltugumuz adeta sallanmaya başladı![]()
Ligde 14. Hafta
Oynadıgımız maclarda yenilmeye devam ediyoruz..![]()
Klüpteki otoritem sorgulanmaya devam ederken. kaçışın yollarını arıyoruz..Çin Liginden 1 takım a başvuru yaptım.. olumlu sonuclanırsa yuvadan ucacagız.
![]()
Ligde 17. Hafta
Müthiş bir geri dönüş yaptıkfakat koltugumuz halen sallantıda
Ligde 18. Hafta
Üst üste kritik 3 puanları almaya başladık gibi.. bir kaç maç daha kazanabilirsek eger cok güzel olacak.
Ligde 19. Hafta
Ligin liderine patladık resmen.![]()
Lİgde 20. Hafta
2 farktan macı vermeyi yine basardık
![]()
Yükseleceğiz hocam sadece biraz bu lig için pişmemiz lazım![]()
ooo takım da bir silkelenme görüyorum bir kıpırdanmışız korku nelere kadir ya![]()
Toparlamaya başlamışız hocam devamı gelir umarım![]()
Öncelikle başarılar kardeşim.![]()
Sabri transferi muhteşem olmuş.Bi ara sallanmışız ama son maçlar güven veriyor. Umarım böyle devam ederiz.
TariboWest
Tipini Sevsinler
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar diliyorum.Önceden Hindistan ve Çin liginde oynamışlığım oldu, o kadar çok kazma futbolcu oluyor ki Avrupa da yüzüne bakılmayan futbolcular yıldız oluyor. Lafım reyiz için değil tabi Karşıyaka'ya aldım 33 yaşında olmasına rağmen çok iyi bir performans sergiliyorÇin Ligi'de eğer yama yoksa yabancı kurallarında çok katı, tek can sıkıcı olay o. Umarım kariyere devam edersin, takipteyim
Yerli oyuncu da kalite olmayınca olmuyo kardeşim.takımdaki bireysel hatalar rüzgarı terse ceviriyo hemen..
![]()
ooo takım da bir silkelenme görüyorum bir kıpırdanmışız korku nelere kadir ya![]()
aynen öyle kardeşim.. HIzlı koşan at misaliyiz şuan.
İnş kardeşim. hele şu sezonu bir atlatalımkubi1925Toparlamaya başlamışız hocam devamı gelir umarım![]()
![]()
Sabri gerçekten ligin cok cok üstünde bir performans sergiliyo.TariboWestÖncelikle başarılar kardeşim.![]()
Sabri transferi muhteşem olmuş.Bi ara sallanmışız ama son maçlar güven veriyor. Umarım böyle devam ederiz.
güvendigim tek isim suana kadar..
![]()
Baga cım canım neyim var.BaGa TaRKaN Tipini Sevsinler![]()
gayet karizmatik duruyorum..
![]()
Aynen katılıyorum sana kardeşim. sabri konusuna gelince. Zaten süper ligin en yüksek ortalama ile orta açan oyuncusu gerçekte..ImBossBaşarılar diliyorum.Önceden Hindistan ve Çin liginde oynamışlığım oldu, o kadar çok kazma futbolcu oluyor ki Avrupa da yüzüne bakılmayan futbolcular yıldız oluyor. Lafım reyiz için değil tabi Karşıyaka'ya aldım 33 yaşında olmasına rağmen çok iyi bir performans sergiliyorÇin Ligi'de eğer yama yoksa yabancı kurallarında çok katı, tek can sıkıcı olay o. Umarım kariyere devam edersin, takipteyim
havadan degilde yerden orta yapınca cok daha fazla etkili oluyo suan .. ligde suan asist krallıgına gidiyo acık ara..
O reyiz golü de yazmış.Yeni transfer de iyi başladı sanırım.
Lig kaç maç üzerinden oynanıyor ?
TariboWest
Reis gerçekten fark yaratıyo kardeşim.![]()
Ligde ki kural söyle
Toplamda 33 mac oynanıyo sonra lig ikiye bölünüyo İLk 6 sıradaki takım a ligine sonraki 6 takım b liginde oynuyo 5 maçlık seri sorununda a liginde 1. sıradaki şampiyon oluyo 2 ve 3 sıralaması asya şampiyonlar ligine gidiyo.. b liginde son iki takım düşüyo
Sabriye bak her maç asist yapıyor![]()