Aynen dostum ben de istifayı basmayı düşünüyorum, şu an Dünya Sıralamasında 7. sıraya getirdim Roma'yı. Aslında kafamda milli takım veya alt yaş kategorisi milli takım da olur yönetmek var, bir yandan da Bayern, Real, PSG gibi bir takıma mı geçsem diyorum da emin olamıyorum. 100m euro transfer bütçem oluyor harcamıyorum bile genelde veya yaşlı kaliteli bir oyuncu satıp regen alıp yetiştiriyorum. Zaten şansıma alt yapıdan 4-5 tane wonderkid çıktıydı daha doğrusu sayısı daha fazlaydı da kimisinde wonderkid yazısını bayağı geç gördüm, genç takımlarla ilgili her şeyin kontrolünü futbol direktörüne vermiştim meğer sürekli kiralıyorlarmış ondan oyuncular sağlam gelişim gösteremeden 21-22 yaşına gelmiş. Takımım genel bazda da çok iyi olduğu için gençleri de rahat rahat oynatabiliyorum 16-17 yaşında olsa bile.

Gariban bi takım olmasa bile eğlenceli olması açısından, milli takım olmazsa şampiyonluk görememiş misal Dortmund, Monaco, Liverpool olabilir vs. öyleyse onlara da geçebilirim. Benim oyunda Valencia ve Tottenham uçuk performans gösteriyorlar, Dünya Sıralamasında benden üstteler. Zaten Valencia geçen sezon beni ŞL finalinde yendi bu sezon AL'yi aldı. Tottenham'la da final maçındayım ŞL'de, PSG, Barça falan tırt kaldı oyunda. Barça'da zaten hala Messi falan oynuyo takımın yaş ortalaması 30 civarıdır

Bir de küçük takımları şundan sevmiyorum, oyuncular hemen cozutuyo, misal BJK'de oynarken, zaten BJK'liyim kesinlikle kendi takımımı küçümsemem, ama oyundaki sıralaması vs. açısından konuşuyorum yani Real, Barça'ya göre durumu, Hirving Lozano ve Andrija Zivkovic bendeydi serbest kalma maddesi koydurdular sözleşmelerine biri Juve'de diğeri PSG'de Lozano 19a Zivkovic 25'e gitti, ama şu an değerleri 70 m euronun üstünde ve oyunun en değerli oyuncuları, sürekli al sat yapmaktan takımı oturtmak çok zor oluyo.