-
2017-18
sezona başlarken:
tot ziens robin...

geldiğinden beri bekleneni fazla veremeyen, yedek kulübesine hapsolan ve fiziksel özellikleri iyice düşen robin van persie'nin sözleşmesini 1 sene kala karşılıklı feshettik. kendisinden geriye eğittiği (tutor'lık yaptığı) correa ve dembele'nin yükselen kararlılıkları (determination) ve sürekli bozmaya çalıştığı team harmony kaldı, teşekkür ederiz egosantrik reyiz.
güle güle volkan...

sözleşmesi biten volkan'la devam etmeme kararı aldık. rulli'nin yedeği olarak zaten morali bozulup duruyordu ve yerini daha ucuz ve kulübün altyapısından yetişmiş oyuncu kontenjanına uyacak bir kaleciye bırakmak daha doğru olacaktı. sözleşme uzatmayı çok istedi ama kendisine kulüpte ayaküstü teşekkür edip yolladık. bir de düzgün giyinip tıraş mıraş olmuş beni kandıracak, yürüü...
alper gitti!

planlama gereği 25 kişilik kadroyu korumak istediğimiz için hem gelir getirecek hem de yerini kulübün altyapısından yetişmiş oyuncu kontenjanıyla doldurabileceğimiz uygar'a bırakacak tek aday alper'di. kendisini hannover'e uğurladık, veda günü yaptığı basın toplantısında gözleri doldu. güle güle alper.
sisto da gitti!

ac milan'ın epey cazip teklifine hayır diyemedik ve şampiyonlukta büyük katkı sağlayan sisto'yu 1999'da real madrid'e giden baliç gibi tadı damakta kalan 1 sezonluk futboluyla daima seveceğiz. gerçi giderken yaptığı basın toplantısında alper'in aksine 32 diş güldü, olsun gülsün.
artık avrupada başarı için büyük oynamak istiyoruz ve transfer çalışmalarımız çok yoğun geçti. yeni başkanın borçları yapılandırmasıyla birlikte daha iyi hale gelen transfer bütçemiz bize daha büyük oynama şansı sağladı.
transferler:
1) mert yuvaya döndü!

iki sezon önce haksızca gönderilen mert'e iade-i itibarımızı yaptık. kulübün altyapısından yetişmiş oyuncu kontenjanına uyan, camianın evladı doğuştan fenerli işte daha ne olsun?
yalandan değil:

2) marco benassi fenerbahçe'de!

inter çıkışlı, livorno'lu 22 yaşındaki orta sahayı renklerimize bağladık. yüklü meblağa mal olan bu transferimizin en önemli özelliği orta sahanın göbeğinde tam bir duvar örmesi, sezon sonu yollarımızı ayırmayı düşündüğümüz mehmet topal'ın yerine adapte olup önümüzdeki 5 senenin iskeletini oluşturacak en önemli eleman olmasıdır.
3) sebastian driussi fenerbahçe'de!

river plate'in 21 yaşındaki forveti 3. bölgenin her yerinde oynayabiliyor. kalpten oynayacağının mesajını resimde vermiş bile.
4) gustavo mendoza
menejerlerin önerdiği 18 yaşındaki paraguaylı regen, scoutlar pek iyi rapor vermese de ben kendi tecrübelerime dayanarak kendisine inandım ve hemen kapızladım. u-19'a yolladım pişsin azıcık.
bu da resmi, driussi'nin kayıp kardeşini getirmişiz meğer, müge anlı'ya döndük:
Last edited by tevfikken : 01.Nisan.2016 at 22:00
Mesaj Yetkileri