Originally Posted by
Namzet
O kupa gelmeden ayrılırsan yazıklar olsun..
Çok sert konuşuyorsun be sen de Ertan.

Originally Posted by
reis54
city e git hocam
bende oynuyodum ilk sezon avrupa ligini aldım bana 1 m transfer bütçesi verdi çıldırdım southhamtpona geçtim
Galatasaray'ın şu an 52 milyon Euro transfer bütçesi var. Ama biz artık Galatasaray'da değiliz.

Originally Posted by
Omer9528
Sneijder'in füzeleri

. Hocam bencede Man City e gitmen en iyi karar olucaktır ordan şl alıp karoyero bitirirsen daha iyi olur
Manchester City'den sonra başka bir takıma da geçebilirim. Hiç belli olmaz.

Originally Posted by
samuray34amo
Ligde ve kupada bazı maçları tatile vererek hızlıca geçebilirsin bence hocam, şahsen ben de CL almadan bırakma derim
Şampiyonlar Ligi'ni alabileceğimi de çok düşünmüyordum aslında, bu da ayrılmamdaki sebeplerden bir tanesiydi.
Manchester City'de Güray Devri Başladı.
Galatasaray'dan yardımcılarım Taffarel, Frati, Bonaccorso ve Lobinger'i de yanımda Manchester'a getirdim.
Manchester City Tarihi Hakkında;
Manchester City 2015 - 16 sezonunda şampiyon olduğundan beri iki sezondur ligde şampiyonluk yaşayamadı. Geçen sezon Löw yönetiminde Premier Lig'i üçüncü tamamlayıp Avrupa'da başarısız bir sezon geçirdiler.
Geçen Sezon Oyuncu İstatistikleri ve Bu Sezonun Transfer Bütçesi
Takımın en iyi oyuncuları Agüero, De Bruyne, Sterling ve Nasri. İnanılmaz da bir transfer bütçesi var. Öncelikle takımdan bazı oyuncuları yollayacağız sonrasında takıma yeni yüzler kazandıracağız.

Takımda işi olmayacak yaşlı, genç her türlü oyuncu var. Bunları yavaş yavaş temizliyorum. Temizleme işi tamamlanınca kadronun bir görüntüsünü paylaşacağım.