1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Atletico Madride 3 gol Atan Göztepe. Haydi! Yine El Ele Varacağız O Güne |2024|

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Teşekkür ederim hocam.Uzun olacak her zaman ki gibi.

Teşekkür ederim.

Teşekkürler Hocam =)

Takım Ptt ye göre çok iyi oyun açısından da zevkli bir takım.Bütçe yok ama normal en önemlisi borç yok şimdilik.6 milyon € maaş bütçesi var 5 milyon € su kullanılıyor.110 bin € da transfer bütçesi var.bir iki takviye lazım sadece.
    OOOOO transferler bitmiş bile artık devre arası takviye ihtiyacı olursa önerilerde bulunuruz

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    Mahir Şükürov' un profili gayet iyiymiş alt lig için.. Ama benim için en değerli isim tabi ki "Başkan Gosso"..
    Gosso bir önceki seride çok fazla kart görüyordu bu defa toparladı yada şansımıza kart görmeleri azaldı.Rolünüde değiştirdim savaşçı değilde defansif oyun kuruculuk ona daha iyi oldu gibi.Bir pirlo başkan değil ama olsun

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    OOOOO transferler bitmiş bile artık devre arası takviye ihtiyacı olursa önerilerde bulunuruz
    Transferler bitti lig başladı .Önerilere de sevinirim hocam

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

PTT 1.Lig Başladı

1.Hafta

Maça çok hızlı başladık.Diarra ise ilk maçtan kendini belli etti.Ama bu maçtan sonra kontrollü oyunu geride bırakıp kontra atak oyununa geçmeyi uygun gördüm.

2.Hafta

Kondisyon sorunu yaşamamıza rağmen iyi bir oyun ortaya koyarak ilerliyoruz.

3.Hafta

Maçı kaybettik 10 kişi kaldık derken Diarra yine sahne alıyor.çok ama çok iyi oynuyor.

4.Hafta

Yine Diarra yine 3 puan

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri