Çok teşekkür ederim değerli yorumların için. Aslında yazarken, yani oynadığım oyunu buraya aktarırken çok keyif alıyorum, bunu da size yansıtabiliyorsam ne mutlu banaBu arada FM 16 için benim ilk kariyerim bu, yayınlamayacaktım sonradan yayınlama kararı aldım. Yani şuan takımda olan bütün oyuncuları ben de ilk kez kullanıyorum. Lincoln'ü bana da bayağı övmüştü arkadaşlar, Sneijder'i de sene sonu (her ne kadar istemesem de ) satmak zorundayım. Onun yerine o kalitede birisi lazımdı ve henüz regenler de ortaya çıkmadığından dolayı popüler bir oyuncuyu mecburen kadroya katmak zorunda kaldım. Bakalım gelişimi nasıl olacak ben de merak ediyorum. Bu arada antenör kadromu biraz yeniledim ama hala istediğim düzeye gelmedi, önerileriniz varsa dinlemek isterim, yarın onlarla uğraşabilirim çünkü
![]()

Bu arada FM 16 için benim ilk kariyerim bu, yayınlamayacaktım sonradan yayınlama kararı aldım. Yani şuan takımda olan bütün oyuncuları ben de ilk kez kullanıyorum. Lincoln'ü bana da bayağı övmüştü arkadaşlar, Sneijder'i de sene sonu (her ne kadar istemesem de ) satmak zorundayım. Onun yerine o kalitede birisi lazımdı ve henüz regenler de ortaya çıkmadığından dolayı popüler bir oyuncuyu mecburen kadroya katmak zorunda kaldım. Bakalım gelişimi nasıl olacak ben de merak ediyorum. Bu arada antenör kadromu biraz yeniledim ama hala istediğim düzeye gelmedi, önerileriniz varsa dinlemek isterim, yarın onlarla uğraşabilirim çünkü