Quote Originally Posted by webcagri View Post
Benim hala umudum var, devam etmeni ısrarla öneriyorum. Çünkü bir üst lige çıktığın zaman hayvan yüküyle para alıcaksın ve oyunun tadı o zaman çıkmaya başlayacak. Hem de öyle böyle değil. Kendimden biliyorum ve çok eminim. Zamanında ben de champ. liginden bir takım çalıştırmıştım ve bir üst lige çıkmam 2 sezonumu almıştı. Biraz daha sabır diyorum fakat yine de sen bilirsin. İngiltere liginde başarı, sabır oranıyla endeksli çünkü. Çünkü her takım her an herşeyi yapabilecek ekonomiye ve itibara sahip
Aslında sabretme fikri de aklıma yattı. Bir süre daha devam edip kovulmamak dışında ayrılmamayı düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
hocam şöyle diyebilirsin. O mevkide senden daha iyi oynayan oyuncu var seçeneği var, onu seçersen genelde sorun olmuyor.
Bu arada orası sarmadıysa sana iskoçya yaması vereyim. Fazladan 6 7 lig ekleniyor ve cidden oynaması zevkli oluyor. Bi ara denersin eğer istersen
O seçenek hep işe yarıyor ancak bazen isyan için yer arıyorlar resmen. Bir ara İskoçya" da çalışmayı düşüneceğim, bir süredir aklımda