Onaltıncı haftada Sevilla derbisinde Sevilla'yı konuk ettik ve onları derbide yendik.Unai Emery bu maçtan sonra istifa etti. Onyedinci haftada Barça ile oynadık.Deplasmanda iyi oynamamıza rağmen yenildik. Onsekizinci haftada küme düşme adaylarından biri olan Eibar ile oynadık ve kazandık. Ondokuzuncu haftada Getafe ile oynadık.Kazandık fakat Zivkovic sakatlandı Yirminci haftada Sarı Denizaltılar ile oynadık ve 1-0 yenildik. Yirmibirinci haftada Los Galacticos ile oynadık ve dünyanın kaç bucak olduğunu gösterdik. Yirmiikinci haftada Real Sociedad ile oynadık ve kaybettik. İspanya Kupası'nın 5.tur 1.ayağında tatile aldığım maç berabere bitmiş. İspanya Kupası'nın 5.tur 2.ayağında yine tatile aldığım maçta bozguna uğramışız. Çok sevdiğimiz,canımızın içi Alfonso Joaquin'i iyi formundan dolayı övdü. Alfonso Joaquin'i övüp dururken bende boş durmadım ve takıma David Lafata ile William Vainqueur'u kattım. Transfer dönemini bitirdim ve Vargas gibi etkisiz isimleri takımdan yolladım. Transfer dönemi bittikten sonra yönetim yeni sözleşme teklif etti ve hiç düşünmeden kabul ettim. Ben bu ayı iyi geçirdiğimizi düşünüyorum özellikle Real Madrid galibiyeti çok moral kaynağı sağladı takıma...