İsmi kaydettim, değerlendireceğim. Teşekkürler
Bunu da kaydettim, teşekkürler
Başarı dileğin için ayrı, verdiğin tavsiye için ayrı teşekkür ederim. İyi seyirler
FRANSA LİGUE 2
1. HAFTA
LENS 0 - 2 SOCHAUX
Tamamiyle şahaneydik, istediğim futbol oynandı. Karanovic'in harika oyunuyla da 2-0 güzel bir skorla başlangıç yaptık.
2. HAFTA
SOCHAUX 1 - 1 AUXERRE
Biz daha iyiydik. Kendi sahamızda iyi futbol oynamamıza rağmen 1 puan almak üzdü. Kaçan puanlar canımızı yakmasın!
3. HAFTA
VALENCİENNES 0 - 1 SOCHAUX
Taktikte yapmayı istediğim tam da bu maçtaki gibiydi. Dengeli, hata yapmadan, kanatlardan... Bu maçta taktik bana ümit verdi.
Karanovic harika oynuyor be!
4. HAFTA
SOCHAUX 2 - 3 NİMES
Niye böyle oldu... İyiydi her şey, erken gol bulduk derken 2-1 geri düştük. Kanatlardan geldik, penaltı bulduk 2-2 oldu. Her şey güzel fakat her kaleye gelen atak da gol yenir mi? Defansif açıdan kötü bir maç geçirdik. Bu maçta AM R ve M C rolündeki 2 as oyuncum sakattı. Keşke olsalardı da yenseydik!
5. HAFTA
REİMS 3 - 0 SOCHAUX
Yorum yapmaya gerek duymuyorum.
REZALET!
PUAN DURUMU
Yönetimin istediği yerlerdeyiz. Fakat daha iyisini hak ediyoruz. İlk 3'e girmeye çalışacağız fakat zor gibi görünüyor. Kadromuz diğer takımlara göre güçlü değil.
3 Deplasman 2 Evimizde maç yaptık şu ana kadar ve 3 deplasman maçında 7 puan aldık. Kendi evimizdeki 2 maçı da kaybettik. Deplasman takımı olduk.
Kupa La Ligue
(Fransa Lig Kupası)
1. TUR
RED STAR 3 - 1 SOCHAUX
Erken gol bulduk ve mutluyduk. Deplasmanda iyi bir takımdık derken kontra ataktan gol yedik son dakkada. Kondisyon eksikliği sebebiyle de uzatmalarda darma duman olduk. İlk haftalar böyle olacağını söylemiştim. Yönetimin hedefi 2. tur görmekti fakat 1. Tur'da elendik. Sağlık olsun, lige asılacağımızı söylemiştim.
Her şey Düzelecek!
GELECEK FİKSTÜR
Strasbourg şu an ligde göründüğü gibi lider. Zorlu olacak fakat deplasmanda. Deplasman takımıyız, bakalım lideri devirebilecek miyiz?
Diğer takımları yenebileceğimizi düşünüyorum fakat neler olacağı belli olmaz. 7 Puan ve üstü bizim için iyidir bu fikstürde.
Bir sonraki güncellemede görüşmek dileğiyle!