Quote Originally Posted by RoCCo_42 View Post
Hiç ama hiç yardımcı olmuyorsun kardeşim o yüzden kusura bakma. Gerçekteki performansını kaç maçta takip ettin acaba? 2 gol attığı Antalya maçından sonra başlığı açman oyuncuyu sadece attığı 2 golle değerlendiriyorsun diye düşünmeme sebep veriyor. Performanstan kastın nedir? Ben zaten Ömer Ali'de artışlar, düzenlemeler yapmışım dahada yapıyorum. Keşke şuraya şu özelliği şu nedenden ötürü değişmeli yazsaydın bende faydalanabilseydim. Konyaspor ile alakalı olarak yapılan her yorumu dikkate aldığım bu alandaki yazışmalardan belli oluyordur diye düşünüyorum. Bana bir şeyler katmak istiyorsanız lütfen sebepleriyle birlikte yazın ki araştırmaya faydası dokunsun. Ayrıca merakın olmasın senin şu konuyu açmandan çok önce yani 2 gol atmasından çok önce belli başlı değişiklikler yapıldı Ömer Ali'de.
Arkadaş özellikleri belirtmemiş ben son iki sezondur fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum;dayanıklılık,çalışkanlık,topsuz alan,denge gibi özellikleri 12-13 civarında olmalı ayrıca dribbling yeteneği 14 olacak seviyede değil ona da 12 veya 13 idealdir.Ayrıca markaj özelliğinde de düşüşe gidilmeli.İyi çalışmalar.