-
Arkadaşlar görüşleriniz için çok teşekkürler. Herkesin düşüncesine, önerisine, verdiği bilgi ve veriye saygım sonsuz. Bu verilerden elimden geldiğince faydalanmak niyetindeyim. Ama benim sizlerden ayrıldığım bir nokta var. Henüz ilk 5 haftası geçmiş bir sezonda faiş yükseltmeler yapmayı ben açıkcası çok uygun bulmuyorum. (Geçen seneye nazaran düzenlemeler yaptım kiminiz memnun kalacaktır, kiminiz memnun olmayacaktır.) Ömer Ali bir görev adamıdır ama kendi başına maçı alıp götürecek bir oyuncu değildir. Ömer Ali'yi takım oynatır. Elimden geldiğince düzenlemeler yapmaya çalıştım ve halen daha önümüzdeki dönemlerde yapmaya devam edeceğim. Geçtiğimiz sezonki profilinde farklı olan kısımlarıda göreceksiniz aynı olanlarıda. Açıkcası Ömer Ali ile alakalı asıl değişiklikleri en azından Ligin devre arasında yapmayı çok daha uygun ve mantıklı buluyorum. Bir türlü milli takıma çağrılmayan (sebebini bende bilmiyorum) bir oyuncuda çok büyük değişiklikler yapmak bana açıkcası fazla mantığa yatkın gelmiyor. Defansif-Ofansif karışımı bir profili olduğu doğrudur. Bu şekilde daha çok oyunun iki alanınınıda oynayabildiğini yansıtmaya çalışıyorum. Eğer ki sizin dediğiniz gibi 9 olan 10 olan 11 olan özelliklerini birden bire 13'lere 14'lere çıkarırsam inanılmaz bir CA artışı olacaktır. Oda şu an için gerçekcilikten uzak bir profil oluşmasına neden olacaktır. En azından devre arasına kadar yapacaklarını görmek ve bu tarz değişiklikleri o zamana bırakmak gerçekcilik anlamında çok daha verimli sonuçlar verecektir. Kim bilir belki bu süreçte Milli takımda oynamayada başlar.
Bir kez daha tekrar etmem gerekirse ilgisi için herkese teşekkürler. Önerilerinize her zaman açığım. Bu kısımdaki Bajic tartışma konusunda dediğim gibi abartı profil oluşturmaktan ziyade biraz daha düşük seviye profil oluşturmuş olmak beni daha çok memnun etmekte. Hiç bir zaman kantarı kaçırmak istemiyorum. Düşük profil her türlü düzenlenir, tölere edilebilir ama abartı daha çok göze çarpar. (Bu yazdıklarımdan Ömer Ali'nin profilinin sönük olduğu anlamı çıkarılmasın lütfen
)
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri