Futbolunda temelinde çok büyük yenilikler yok ki baştan aşağı oyunu değiştirecek büyük yenilikler yapabilsinler.
Elbette ki detay yenilikler olacak. Oyun size futbolun temelini zaten veriyor. Yapabilecekleri major değişiklikler temel futbolu yansıttıkları için zaten çok sınırlı. Çok büyük değişiklik ne önerebilirsiniz mesela? Var mı iddialı olan? Varsa söyleyin çevirip SI Community'de önereyim. Önerebilecek birisini göremiyorum ben henüz. SI her sene forumdan yüzlerce, binlerce öneri alıyor. Temele inebilecek öneri sunan sayısı bile çok çok sınırlı. Abartlı olanları da eleyince elde bir şey kalmıyor. Siz istiyorsunuz ki oyun baştan aşağı değişsin. E nasıl olacak o iş? Rugby'ye çevirecek değiller oyunu.
Yeniliklerin temelinde detay olmasına şaşırılmasını anlayamıyorum. Çoğunluğun detay değişiklik olması gayet doğal. Mantıklı öneriye sonuna kadar açıklar. Hiç bu kadar geri bildirim temelli şirket görmedim ben hayatımda. SI'dan sonra en fazla geri bildirim odaklı geliştirici Cities: Skylines oyunu ile Colossal Order bence, ki onlar bile SI'ın 5'te 1'i kadar bile önem vermiyorlar o kadar.
Eleştiri yaparken mantıklı eleştiriler yapalım. Yapmakla da kalmayarak SI Community'de de paylaşalım. Siz paylaşmazsanız asla bilemez ve değerlendiremezler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı