Arkadaşlar inanmayacaksiniz belki ama taktik ise yarıyor. Arkadaşın soylediklerini birebir yasiyorum. Sırf bunu yazmak için eski uyeligimi buldum giriş yaptım. Arkadaşlar kesinlikle indirin yarım sezonda hatta 5 maçta etkisini aldım. Hikayeme geceyim. Ben gloucester City takımını vanarama north liginden alıp premier lige çıkardım. Şuan 2025 yilindayim. Championship dahil klasik 4-2-3-1 taktiğini kullandım ama hep benden büyük takımlarda sorun yasiyordum.liglerden zar zor cikiyordum. O kadar pahalı kadrolara ragmen.Taktik hücum ağırlıklıydı ama güçlü takımlara karşı çaresiz kaliyordum.

Bu arkadaşın taktiği gordum indirdim. Benim taktiği premier lig ilk maçta kullandım City 2-0 yendi ama benim takım atak bile yapamadı.sinirlendim bu taktiği denedim. Tabi kadromu da diğer taktiğe gore kurduğum için düzgün takım bile çıkartamadım. Velhasıl bu taktiği City yenilgisinden sonra kullandığım ilk 6 maçta taktik oturana kadar 1 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet aldim. Aldığım galibiyet Liverpool 6-0 daha sonra Bombayı patlatiyorum beyler, tam 10 maç ustuste kazandim hem de premier ligde. Sonra manu ile berabere kalarak seri sonlandı. Şuanda ligde 18 maç oynadım 37 puanla ucuncuyum. Ama 1 maç eksiğim var kazanırsam lider oluyorum. İnanılmaz bir olay. Diğer taktigimle alt liglerde yapamadigimi yapıyorum premier ligde. 45 gol attım bu arada ligin en golcusu oldu takım.

Seneyi bekliyorum kadroyu biraz yapılandırır mevkilere adamlarını alirsam ne olur tahmin edemiyorum. Resim falan ekleme işinden pek anlamıyorum zaten forum uyeligimi de telefondaki notları kurcalarken buldum

Bu taktik kesinlikle bug dır arkadaşlar bu taktiği başka takimlarda da deneyecegim. İndirin pişman olmazsiniz.

Kadro kalitesi premier ligde 10-12 sıralarda olacak şekilde ama ofansif taktiklerle premier lig oynanmiyor.bu taktik hem ofansif hemde büyük takımlara da işliyor. İlginç. Oyuna heyecan geldi