1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden... [İşsiz]

Threaded View

Nesil
    2016
    Yer
    Antalya / Isparta

Transferler:

Neredeyse transfer döneminde hiç etkin olamadık ve taraftarlarımızdan tepki aldık. Takıma mutlaka takviye gerekiyordu fakat başkan hiç yanaşmadı bile. Düşmeye oynayacak takımdan play off başarısı istiyor bir de. Resmen enkaz devraldık. Devre arası bütçe şart.
    Yine de bedelsiz renklerimize kattığımız Ziri Hammar bir şeyler yapabilir.

Taktik

Oyuncular ile de yeni yeni tanışıyoruz Evans ve Hammar'a güveniyorum.
    Taktikten bahsetmem gerekirse, bol oyun kuruculu pas oyunu oynamayı düşünüyorum. Top ile oynama oranım %60ları görmeyince nedense rahat edemiyorum ben. O top bende kalacak aga. Orta sahada rakibi uyuturken ileri çıkan beklerimin açtığı güzel ortalar ile rakiplerimizin işlerini bitirmeyi düşünüyorum.
    Hadi hayırlısı.

Hazırlık Maçları

İşsiz başlamamızın sebebi ile çok çok az hazırlık maçı yapabildik, umarım bu durum başımıza iş açmaz.

Az önce eski kariyer konularına baktım ve bir arkadaş gibi ben de fikstürü 5'er maçlık seriler halinde paylaşacağım. Ve zorlu mücadele başlasın.

Sky Bet League 1 - 1-5 Hafta

İnişli çıkışlı bir grafik, yine de beklediğimizden iyi. Daha iyi olabilmek bizim elimizde.
    Aston Villa maçı başa baş geçti, en güvendiğim oyuncum Hammar harika oynadı fakat 90+2 de gelen Jordan Ayew'in golü sonrasında çaresiz kaldık.

Puan Durumu

Şu an için beklentileri karşılıyoruz.
    Last edited by lielife7 : 19.Ekim.2016 at 16:49

Mesaj Yetkileri