Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
Konuyu farklı yerlere çekip paragraflarca parçalayabilirsiniz artık. Sizin yazdıklarınızı okuyanlar da sanar ki, ben Marcelo'nun DM olduğunu iddia ediyorum.

Ayağı düzgün, topla ilişkileri iyi bir stoper ve bu oyuna iyi yansıtılamamış. Stoper olarak Passing, First Touch, Vision, Technique vb. özellikleri hakettiğinden düşük dediğim zamanki cevabınızı paylaştım. Konu gayet net.
Marcelo an itibariyle ligde en fazla topu kotu kontrol ettigi icin top kaybi yapan stoper.
Acaba neye gore topla iliskileri iyi?

Bu arada belki farkinda degilsin ama FM'de en fazla uzun pas denemesi beklenen stoperler Defansif Stoperler (eski adiyla Limited Defender) cunku pas verme konusunda pek becerili olmayan stoperlerden zorda kaldiklarinda uzun pas denemeleri istenir.

Ball-Playing Defender ise risk almasi beklenen savunma oyuncusu. Dripling de yapar, ara pasi da dener, 2-3 kisinin arasindan takim arkadasina pas da birakir. Bu tanima su anda uyan iki tane savunma oyuncusu var Turkiye'de. Birincisi Chedjou, ikincisi Ismail Konuk.

Hayal ettigin ile gercek bagdasmiyor.

Not: Durica'yi atlamisim. Ayrica Tosic de bek oyuncusundan donustugu icin o da BPD'ye cok yakin.