1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: İST takımları ve küme düşme

Hybrid View

O Değilde Ben Biraz Farklı Yaklaşacağım Konuya;

Bunca Yıldır FM'nin Bütün Versiyonlarını Oynamışımdır 17 Hariç Hepsinde de (Özellikle Türkiye Liglerinde) Alt Liglerden veya Süperlig'den Bir Takımla Uzun Süredir Oynadığında 1-2 Sezon Sonra Rakipsiz Kalıyorsun Hep. Ama Bir İngiltere'de Şampiyonluğu Geç İlk 5'e Bile Zor Giriyorsun.

Özellikle Şuana Kadar Oynanılan Serilerde Genel Olarak İspanya, Fransa Almanya ve Türkiye'de Bir Kaç Sezon Sonra Rakip Kalabiliyorsun Ama İtalya ve İngiltere'de Her Sezon Çok Çetin Geçiyor ve Ambargo Koyamıyorsun. Ya da Bunun Benim Tarafımdan Açıklaması Ben İtalya ve İngiltere'yi Beceremiyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Bunca Yıldır FM'nin Bütün Versiyonlarını Oynamışımdır 17 Hariç Hepsinde de (Özellikle Türkiye Liglerinde) Alt Liglerden veya Süperlig'den Bir Takımla Uzun Süredir Oynadığında 1-2 Sezon Sonra Rakipsiz Kalıyorsun Hep. Ama Bir İngiltere'de Şampiyonluğu Geç İlk 5'e Bile Zor Giriyorsun.

Özellikle Şuana Kadar Oynanılan Serilerde Genel Olarak İspanya, Fransa Almanya ve Türkiye'de Bir Kaç Sezon Sonra Rakip Kalabiliyorsun Ama İtalya ve İngiltere'de Her Sezon Çok Çetin Geçiyor ve Ambargo Koyamıyorsun. Ya da Bunun Benim Tarafımdan Açıklaması Ben İtalya ve İngiltere'yi Beceremiyorum

Ben de ispanya ve ingilitere ligi için aynı şeyi düşünüyorum.

Her seride Sporting Gijon ile uzun soluklu (15-20 sezonluk) bi kariyer açarım.

Şampiyon olduktan sonra (ki minimum 5 sezonumu alıyor) sonraki sezon şampiyon olamama ihtimalin var.

Fm serilerinde en zevkli ligler kesinlikle ingiltere ve ispanya, bu liglere daha özen gösteriliyor

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Ligin tepesindeki kuluplerle alt siralardaki kulupler arasindaki kalite farkindan doguyor bu.

Italya'da ligin tepesindeki takim ile en alttaki takim arasinda 40 CA'lik fark var.
    Bu bizde 20 CA.

Ustteki kulupleri daha yukariya itiyoruz, bu sefer Avrupa'da kupa kazanmak cok kolay deniliyor.
    Alttaki kulupleri asagiya itiyoruz, bir sonraki transfer sezonundan sonra tekrar yukariya cikiyorlar.

Bizim kadememizdeki liglerin cogunda durum ayni.

Mesaj Yetkileri