1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: FM 2017 - Çıkış Günü Veri Tabanı Güncellemesi ve Yardımcı Araştırmacı Alımı

Hybrid View

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Yo kmaç başı 20 küsür şu tattım ama olmuyo b itürlü kapattım şimdi yamasız deniycem
    Gelmişsin Ortalama 20 Şut Atmışsın Ama Olmamış Bu Demek ki @Perpetua'nın Dediği Gibi Anadolu Takımlarını Geriye Çekilerek Katı Savunma Yapması Amaçlanmış Ama Sen Rakibi Açamamışsın. Burda da Bir Yerlerde Teknik Olarak Eksikleri Olduğunu Gösteriyor Takımının. Şuursuzca Oynamak da Fayda Etmiyor Malesef.

Mesela Bu Sezon Gerçekte ki Beşiktaş'ın Oyun Anlayışında Top Hakimiyeti Genel Olarak Bizde Ama Takım Son Vuruşlarda ya da Teknik Olarak Bence Şuana Kadar Çok Yetersiz. İnsan Biraz Şut Atar Değil mi?, Öldürücü Toplarla Savunmayı Ekarte Et Vuruşu Yapacak Adamına Topu Çıkar Son Adamında Kalitesini Gösterip Kilidi Açsın. Ama Bu Sezon Şuana Kadar Bunları Yapan Bir Takım Görmedim.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Gelmişsin Ortalama 20 Şut Atmışsın Ama Olmamış Bu Demek ki @Perpetua'nın Dediği Gibi Anadolu Takımlarını Geriye Çekilerek Katı Savunma Yapması Amaçlanmış Ama Sen Rakibi Açamamışsın. Burda da Bir Yerlerde Teknik Olarak Eksikleri Olduğunu Gösteriyor Takımının. Şuursuzca Oynamak da Fayda Etmiyor Malesef.

Mesela Bu Sezon Gerçekte ki Beşiktaş'ın Oyun Anlayışında Top Hakimiyeti Genel Olarak Bizde Ama Takım Son Vuruşlarda ya da Teknik Olarak Bence Şuana Kadar Çok Yetersiz. İnsan Biraz Şut Atar Değil mi?, Öldürücü Toplarla Savunmayı Ekarte Et Vuruşu Yapacak Adamına Topu Çıkar Son Adamında Kalitesini Gösterip Kilidi Açsın. Ama Bu Sezon Şuana Kadar Bunları Yapan Bir Takım Görmedim.
    Sorun Beşiktaşta değil hiç bi takım 1 golün üzerine çıkamadı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Sorun Beşiktaşta değil hiç bi takım 1 golün üzerine çıkamadı
    O zaman sans diyecegim cunku test oyunlarimda 4-3 biten maclar bile vardi.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Ömer abi lens'in profilini editörden kendim güncelleyeceğim. Arttıracağım özellikleri yazsam olumlu veya olumsuz kısaca açıklayarak yorumlar mısın?
    Hız değeri 15, 17 olmalı. Bence emenike kadar hızlı.
    Hızlanma 13 biraz düşük 14 veya 15 olabilir.
    Yere sağlam basıyor bu yüzden denge 13ten 14e yükselebilir.
    11 dayanıklılık 1 tık artabilir.
    Korner kullanma özelliği 10 çok düşük 12 hatta 13 olabilir. Korner attığında tehlike yaratıyor.
    Serbest vuruşlar 12den 13-14e yükselebilir. Hem manu maçında hem lig maçlarında ne kadar iyi kullandığını gösterdi.
    Çalışkanlık 8 bu özelliğide 1 veya 2 tık artabilir.
    Diğer özellikleri gayet yerinde.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Ömer abi lens'in profilini editörden kendim güncelleyeceğim. Arttıracağım özellikleri yazsam olumlu veya olumsuz kısaca açıklayarak yorumlar mısın?
    Hız değeri 15, 17 olmalı. Bence emenike kadar hızlı.
    Hızlanma 13 biraz düşük 14 veya 15 olabilir.
    Yere sağlam basıyor bu yüzden denge 13ten 14e yükselebilir.
    11 dayanıklılık 1 tık artabilir.
    Korner kullanma özelliği 10 çok düşük 12 hatta 13 olabilir. Korner attığında tehlike yaratıyor.
    Serbest vuruşlar 12den 13-14e yükselebilir. Hem manu maçında hem lig maçlarında ne kadar iyi kullandığını gösterdi.
    Çalışkanlık 8 bu özelliğide 1 veya 2 tık artabilir.
    Diğer özellikleri gayet yerinde.
    Fiziksel ozellikleri bana da biraz dusuk gorundu.
    Zhinsel ve teknik ozellikleri icin yeterince izledigimi dusunmuyorum.
    Ayrica bence Emenike'de biraz fiziksel dusus var. Ozellikle hiz ve cabukluk. Bu nedenle Emenike'yi ornek alarak degerlendirmek cok da dogru olmayabilir.

Açılın amme hizmeti ayağınıza geldi Gidişat nasıl oluyor diye İngiltere, Almanya, Fransa, Türkiye liglerini 4 sene oynattım. Türkiye liginin yıldan yıla ilk 6 sırasını paylaşıyorum.

Not: Ben herhangi bir takımın başında değildim, boştaydım.

2016 – 2017
    1-) Fenerbahçe
    2-) Beşiktaş
    3-) Galatasaray
    4-) Karabük
    5-) Başakşehir
    6-) Trabzonspor

2017 – 2018
    1-) Fenerbahçe
    2-) Galatasaray
    3-) Beşiktaş
    4-) Gençlerbirliği
    5-) Konyaspor
    6-) Başakşehir

2018 – 2019
    1-) Galatasaray
    2-) Karabük
    3-) Fenerbahçe
    4-) Beşiktaş
    5-) Başakşehir
    6-) Antalyaspor

2019 – 2020
    1-) Fenerbahçe
    2-) Trabzonspor
    3-) Beşiktaş
    4-) Galatasaray
    5-) Konyaspor
    6-) Antalyaspor
    Last edited by arrogancee : 10.Kasım.2016 at 17:56 Reason: İmla

@perpetua Chelsea, deneme amaçlı açtığım tüm oyunlarda en fazla 4. olabiliyor. Nedense çok güçlü yapılmamış gibi geldi bana. Güçlendirmek için repetution'ı artırmam yeterli olur mu yoksa başka şeyler de mi yapmam gerekir? Futbolcu güçlerine dokunmak yerine kulüpte birkaç oynama yapmak istiyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    @perpetua Chelsea, deneme amaçlı açtığım tüm oyunlarda en fazla 4. olabiliyor. Nedense çok güçlü yapılmamış gibi geldi bana. Güçlendirmek için repetution'ı artırmam yeterli olur mu yoksa başka şeyler de mi yapmam gerekir? Futbolcu güçlerine dokunmak yerine kulüpte birkaç oynama yapmak istiyorum.
    Acikcasi Ingiliz liginin veritabanina, Turkiye ligi kadar hakim degilim. Bu nedenle tam olarak hangi degisikligin istedigin etkiyi olusturacagina cabuk bir cevap vermem zor.

Takip ettigim kadariyla gercekte Conte'nin 523'u (DC DC DC WBR WBL MC MC AMR AML ST) andiran , kanat oyuncularinin ice girip kanat beklerinin ileriye ciktigi dizilisi Ingiliz takimlarini bir hayli zorluyor. Azpilicueta'nin bek degil stoper olarak oynamasi, kanatlarda Hazard ve Pedro'nun kanat degil ic olarak oynamasi icin verilmesi gereken rollerin kullanilmasi, Fabregas'in yuksek CA sahibi olup ilk gercekte Conte'nin taktigine uygun olmamasi gibi bir cok farkli sorun var Chelsea'de. Bunlari ufak bir kac degisiklik ile duzeltmek pek kolay olmayacaktir.

Açılan amme hizmeyi ayağınıza geldi Gidişat nasıl oluyor diye İngiltere, Almanya, Fransa, Türkiye liglerini 4 sene oynattım. Türkiye liginin yıldan yıla ilk 6 sırasını paylaşıyorum.

2016 – 2017
    1-) Fenerbahçe
    2-) Beşiktaş
    3-) Galatasaray
    4-) Karabük
    5-) Başakşehir
    6-) Trabzonspor

2017 – 2018
    1-) Fenerbahçe
    2-) Galatasaray
    3-) Beşiktaş
    4-) Gençlerbirliği
    5-) Konyaspor
    6-) Başakşehir

2018 – 2019
    1-) Galatasaray
    2-) Karabük
    3-) Fenerbahçe
    4-) Beşiktaş
    5-) Başakşehir
    6-) Antalyaspor

2019 – 2020
    1-) Fenerbahçe
    2-) Trabzonspor
    3-) Beşiktaş
    4-) Galatasaray
    5-) Konyaspor
    6-) Antalyaspor
    Transfer durumları, teknik direktörler ve avrupa da ne durumdalar. Yani gerçeklik bu alanlarda da 4 yıl sonra nasıl.. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by RedJ View Post
    Transfer durumları, teknik direktörler ve avrupa da ne durumdalar. Yani gerçeklik bu alanlarda da 4 yıl sonra nasıl.. Teşekkürler.
    Teknik direktörler

Fenerbahçe: Mario Been
    Galatasaray: Riekerink
    Beşiktaş: İrfan Buz
    Trabzonspor: Okan Buruk

Transferler bence fena değil. GS mesela Batshuayi'yi aldı, Emre Mor'u kiraladı. Fenerbahçe parası yokken büyük takımlardan genç oyuncu kiraladı gibi gibi...

Avrupa'da başarıya gelince: UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'dan ileri gidebilen yok Ş.liginde ise gruptan çıkabilen yok...

Teknik direktörler

Transferler bence fena değil. GS mesela Batshuayi'yi aldı, Emre Mor'u kiraladı. Fenerbahçe parası yokken büyük takımlardan genç oyuncu kiraladı gibi gibi...

Avrupa'da başarıya gelince: UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'dan ileri gidebilen yok Ş.liginde ise gruptan çıkabilen yok...
    O Kadar Gerçekçi Diyorsun Yani

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Teknik direktörler

zahmet olmazsa takımların topladıkları puanları da yazmanız mümkün mü?

Nesil
    2003

Açılan amme hizmeyi ayağınıza geldi :) Gidişat nasıl oluyor diye İngiltere, Almanya, Fransa, Türkiye liglerini 4 sene oynattım. Türkiye liginin yıldan yıla ilk 6 sırasını paylaşıyorum.

2016 – 2017
    1-) Fenerbahçe
    2-) Beşiktaş
    3-) Galatasaray
    4-) Karabük
    5-) Başakşehir
    6-) Trabzonspor

2017 – 2018
    1-) Fenerbahçe
    2-) Galatasaray
    3-) Beşiktaş
    4-) Gençlerbirliği
    5-) Konyaspor
    6-) Başakşehir

2018 – 2019
    1-) Galatasaray
    2-) Karabük
    3-) Fenerbahçe
    4-) Beşiktaş
    5-) Başakşehir
    6-) Antalyaspor

2019 – 2020
    1-) Fenerbahçe
    2-) Trabzonspor
    3-) Beşiktaş
    4-) Galatasaray
    5-) Konyaspor
    6-) Antalyaspor
    Tesekkurler. Fenerbahce'nin ilk iki sezon transfer yap(a)madigi goz onunde bulundurulursa, iki sampiyonluk kazanilmasi muhtemelen kulubu rahatlatmistir.

Ilk sezondan sonra farkli teknik direktorlerin gorev almasiyla ilk sezon gorevde olan teknik direktorler icin yapilan taktik ayarlamalarin etkisi azalacaktir. Ayni mantigi veri tabaninda bosta olan teknik direktorler icin uygulamamiz gerekli.

Bir miktar duzenlemeyi de futbolcular uzerinden yaptigimizda her sey yerli yerine oturur (teorik olarak). Ozellikle takimlarin kat ettigi mesafeyi dusurme uzerinden bir planim var. Umarim tutar.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O zaman sans diyecegim cunku test oyunlarimda 4-3 biten maclar bile vardi.
    17.0 sürümünde o sorun bendede vardı ne kadar iyi oynarsam oynuyum 1 golden fazla atamıyordum ve genelde hep son dakikalarda gol yiyordum ama yeni sürümle birlikte sorun düzeldi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Aynen oyle. Daha planli bir sekilde rakip kaleye gitmek ve gol aramak gerekiyor.

Bence Turkiye liginde bu yoldan (takimlarin az pres yapmasi) devam etmek daha dogru olacaktir. Maclarin temposuzlugu bu sekilde oyuna daha iyi yansidi bence.

Hatta anadolu kuluplerinin cogunun tempo arttirinca arkada cok bos alan birakiyor ve fark yiyor olmasi da daha dogru olacak bence.

Mesaj Yetkileri