Ahmet özellikleri çok kısıtlı bir oyuncu.Çok koşar pres yapar ama Süper Lig'de forvete konan bir oyuncu için bunlar hiçbir zaman yeterli olmaz. İleride tek adamken gol atamazsa bir forvet ozaman takım gol atamaz.Örneğin çift forvetli sistemde iş görür yardımcı oyuncu olarak ama Adanaspor hiçbir zaman çift forvet oynayan bir takım olmadı.Ahmet'i biraz Burak Çalık'a benzetiyorum. Burak'ta öyle mesela.İleri uçta deli gibi koşar pres yapar oyun bozmaya çalışır ancak sonuçta baktığın zaman ortada somut bir fayda sağlamamış olur.Mesela aynı işi Mbilla'da yapardı Adanaspor'a ilk geldiği zamanlarda.Ancak Mbilla artı olarak o yaptığı preslerin baskıların sonucu olarak ya gol atardı ya asist yapardı.O yüzden de taraftarın gönlüne taht kurdu kısa süre içerisinde ve daha sonra Süper Lig'e bizden önce gitti zaten.
Edgar için de son olarak şunları söyleyim. Bayram Akgül deneme transferler yapmayı çok seven bir adam. Cebinden az para çıksın diye garip liglerden potansiyeli belli olmayan oyuncuları getirip denemesiyle meşhur.Belki tutar hesabı. Tutanlarda vardı. Örneğin Mbilla ve Kibong senelerdir Adanaspordan farklı takımlarda oynamalarına rağmen,kimse sorsan hala en sevdiği futbolcular arasında yer alır taraftarların. Edgar'da işte geçmiş kariyeri düşünülüp,belki dışarıdan bir gözlemcinin tavsiyesiyle getirilen bir oyuncu ve şuan için kendini göstermesi için son şanslar.Şayet devre arasına kadar gösteremezse,devre arasında yeni forvet transferleriyle tamamen rotasyonun en arkalarına gönderilecektir.


oyuncuyu önceki araştırmacıların girdigi verilere göre dataya aktarım yapmışlar. şöyle bir durum da var edgar uyum sorunu yaşıyo bence suan. yoksa söyledigin kadar vasat bir oyuncu olmadıgını düşünüyorum. ahmet dereli diyorsun ama adam yaptıgı baskıyla gecen sezon adanasporda baya iş yaptı diye düşünüyorum. sonuçta her oyuncu illaki pas ve top kapma veya gol ile katkı saglar diye bir olay yok.. ahmet dereli bana göre cok kaliteli oyuncu olma yolunda ilerliyor.. en azından cok kosuyor ve vazgecmiyor oyundan.
Alıntılı Yanıtla