1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: FM 2017 - Çıkış Günü Veri Tabanı Güncellemesi ve Yardımcı Araştırmacı Alımı

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Ömer abi advocaat'ta 4231i benimsemiş durumda. Veritabanında 4123 ilk tercih 4213 ikinci tercih. Ben editörden ilk tercihe 42DM31 geniş alan, ikinciye 4123 girdim. Oyuncu rolü tercihlerinden çok yönlü beki kaldırdım. Şimdiye kadar gs fb ts bjk başakşehir güncellemiş durumdayım. Geçen yılda buna benzer bişey yapma düşüncem vardı yoğun iş temposundan tamamlayamadım dosyayı. Hatırlarsın belki. Geçen yıldan farklı olarak td tercihleri daha yerinde girilmiş dikkatimi bu çekti.
    Sezon basladiktan sonra bir cok degisiklik yapma sansi bulduk bu sefer.
    Veritabanini teslim etme ve degisiklik yapabilme son tarihlerine gore bu hep mumkun olmuyor.
    Advocaat'in dizilisi 4213 olarak bize geldi. Ilk basta dokunmadik cunku Topal ve Ozan daha geride, Alper onde gibi kullaniyordu. Biz en son degisilik yaptigimizda orta sahada Topal, Souza, Ozan'i kullaniyordu.

Bu dizilislerin ne kadar degisken oldugunun en guzel gostergesi. Ozellikle Fatih Terim'in Galatasaray'daki son bir kac ayinda bu cok beligindi. Maclara dar bir 4132 ile baslayip, daha sonra Bruma'yi oyuna dahil ederek daha genis bir oyun oynuyordu. Dizilisi 4132 yapinca, Bruma bir kac ay icinde transfer listesine konuluyordu. Oyun hemen cikmadan once Mancini gelince bunu tabii siz hic gormemis oldunuz.

Takimlarin kadrolari belirli bir sisteme gore kurulmayinca, teknik direktorler her gittikleri takimda degisiklikler yapmak zorunda kaliyor.
    Last edited by perpetua : 10.Kasım.2016 at 21:05

Mesaj Yetkileri