Spoiler: Puan Tablosu ve fikstür sonuçları
Ve oynadığımız bazı maçlar..
Tamamladığımız maçlarda genel olarak taktiğimiz planladığımız gibi işledi ama oyuncularımızın acemiliği bu işe eklenince istediğimiz sonuçları alamadık maalesef. 2005 yılından beri oynadığım kariyerlerimde en kötü başlangıcı bu oyunda yaptım 17 maç 7g 4b 6y alarakgenel olarak yönetiminde bizden ahım şahım beklentisi yok, orta sıralarda ligi bitirmeyi hedeflediğimizi belirttim. Ara transferde uygun olursa bir kaç takfiye yapmayı düşünüyorum özellikle 1 tane bu ligin kalitesinde tecrübeli stoper alabilirim. Konsantrasyon, çeviklik gibi özellikleri sağlam olan, gelişimini tamamlamış savunma hattına liderlik edebilecek bir öneriniz varsa alabilirim.

genel olarak yönetiminde bizden ahım şahım beklentisi yok, orta sıralarda ligi bitirmeyi hedeflediğimizi belirttim. Ara transferde uygun olursa bir kaç takfiye yapmayı düşünüyorum özellikle 1 tane bu ligin kalitesinde tecrübeli stoper alabilirim. Konsantrasyon, çeviklik gibi özellikleri sağlam olan, gelişimini tamamlamış savunma hattına liderlik edebilecek bir öneriniz varsa alabilirim.