Quote Originally Posted by cilqin View Post
Teşekkür ederim kardeşim cevabın için bende onlara dikkat ediyorum özelliklerine göre son nokta son püf noktası var mıdır diye sizinde bilgileriniz merak ettim.
Benim için işleyiş şu şekilde ilerliyor: oyun içerisinde F5 e basıp Gözlemcilik ekranına geldiğimde mesela bir defans oyuncusu arıyorum, mevki ekliyorum DM - özellik ekliyorum kafa=16 markaj=16 top kapma=16 ... O listede şimdi bana markajı,kafası vuruşu ve top kapması yani üçününde puanı en az 16 olan defans oyuncularının listesini veriyor. Sonra oluşan listeye göz atıyorum 5-6 tane oyuncu gözüme kestiriyorum diyelim onları takip listesine alıp gözlemci raporu istiyorum... Sonra gelen gözlemci raporlarına göre birini seçip transfer girişimine başlıyorum. Neye göre seçiyorsun dersen mesela maliyetine göre, gözlemci sana tahmini bonservis bedelini ve futbolcunun isteyeceği ücreti söylüyor... Daha sonra sunmuş olduğu Artıları-Eksilerine, gözlemci notuna ve sağ taraftaki listede mevcut oyuncularla karşılaştırdığında kaçıncı sıraya aldığına falan bakıyorum...