İSTİFA !
Afrika U23 Şampiyonası turnuvasında aday kadroya aldığım oyuncuların hiçbirinin kadroda yer almaması, oyunun kendi verdiği oyuncularla oynamak zorunda kaldığım Fildişi Sahilleri U23 menajerliğinden istifa ediyorum.
İSTİFA !
Afrika U23 Şampiyonası turnuvasında aday kadroya aldığım oyuncuların hiçbirinin kadroda yer almaması, oyunun kendi verdiği oyuncularla oynamak zorunda kaldığım Fildişi Sahilleri U23 menajerliğinden istifa ediyorum.
Yerinde bir karar olmuş. Artık lige focuslanabiliriz.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Sorunu Açıkçası Anlamadım? Kadroya Çağırdığın Oyuncular Nasıl Kayboldu?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Valla ben de anlayamadım nasıl olduğunu. Aday kadroya oyuncuları seçtim onayladım. Daha sonra maçlar geldiği zaman o oyuncuların hiçbiri yok, onun yerine oyunun verdiği oyuncular vardı. Belki de A takım menajeri takımdaki oyuncuları A takıma falan çağırdı o yüzden oldu ama nasıl oldu hâlâ anlayamadım.
A Takımın da Maçı Var mıydı?
ENDONEZYA NUSWANTARA LİGİ
7. HAFTA
8. HAFTA
9. HAFTA
10. HAFTA
11. HAFTA
12. HAFTA
ENDONEZYA NUSWANTARA LİGİ PUAN DURUMU
Maalesef hedeflerimize ulaşacak sonuçları alamadık. 6 haftada 5 yenilgi alarak küme düşme potasına girdik. Ligin ikinci yarısında orta sıralara yükselebilmek adına mücadele vereceğiz.
Daha Bunun Alt Ligi Var mı YavAman Daha da Düşme
Burdan Düşersen Nereye Düşüyorsun Kabilelerin Kendi Arasında Oynadığı Lige mi Düşüyorsun![]()
ENDONEZYA KUPASI 1. TUR RAKİBİMİZ
Persewon
İlginç Bir kariyer futbolcu puanlamaları dikkatimi çekti 100 üzerinden 50,44 vs puanlar vermişsin. Senin yazdığın değerlerle alakalı mı yoksa böyle bir puanlama var mı oyunda ? yani oyuncunun oyun bölgesine tıklayınca koyu olan yerleri toplayınca oynadığı potansiyeli vs mi gösteriyor ?
Yok hocam burası en alt lig buradan düşme olmuyorBu takım bi basamak güzel günler için
Taktiğe göre oyuncunun önemli özelliklerinin 5 tanesinin puanlaması üzerinden kendim yaptım. 5 özelliğin toplamı maksimum 100 ediyor. Ben de oyuncunun o özelliklerini toplayıp 100 üzerinden kaç puanlık bir oyuncu olduğunu hesaplıyorum.
Hocam takım darmadağın oldu. Toparlanmak çok zor gibi gözüküyor. Yeni takım arayışları başladı yavaş yavaş.
İSTİFA!
Üç maç oynadıktan sonra oyunun 'Yanıt Vermiyor' hatasından dolayı Deltras FC'deki görevimden istifa ediyorum. Kalbim bu takımla aynı üç maçı bir kez daha yapmayı kaldırmayacak.Benim adıma 'Yanıt Vermiyor' hatası bahane oldu diyebilirim.
Beyaz Rusya Birinci Ligi ekiplerinden Zvezda-BGU Minsk, menajer Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Menajer Burak Dinç, Zvezda-BGU Minsk'ten gelen teklifi reddettiğini açıkladı.
Endonezya Premier Ligi ekiplerinden Persik, menajer Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Endonezya dan çıkalım hocam![]()
Persik kulübü, menajer Burak Dinç ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.
TAKIM
Persik Kediri
STADYUM
Brawijaya (20000)
LAKAP
Macan Putih (Beyaz Kaplan)
KULÜP TARİHİ
ENDONEZYA PREMİER LİGİ PUAN DURUMU
Yeni kulübümüz şu anda ligde 5. sırada. Ligin bitimine 3 maç var. Bizim amacımız yeni sezona hazırlık yapmak. Kendimin olmayan bir kadroyla üç maça çıkacağız o yüzden sonuçları önemsemeyeceğim.
hadi hayırlı olsun yeni takım.
ENDONEZYA PREMİER LİGİ
20. HAFTA
21. HAFTA
22. HAFTA
ENDONEZYA PREMİER LİGİ PUAN DURUMU
Ligi kulübü aldığımız noktada 5. olarak noktaladık. Yeni takımımız ile oynadığımız üç maçta mağlubiyet yüzü görmedik. Yeni sezonda kendi teknik ekibim ve oyuncularımla daha başarılı bir sezon geçirmeyi ümit ediyorum.
I. Sezon Sonunda Özellikler
Bu sezon şampiyon ol git burdan gel butaraflara.
Rusya teklifi daha iyi olabilirdi. Neyse Bahasa Endonezya dili öğreniyorsun en azından, kişisel gelişim önemli![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva