Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
Hocam hızlı başlamışız. Transferler de gayet iyi.
Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
Başarılar Hocam
teşekkür ederim arkadaşlar. Transferlerden sadece Muhammed ve mateus dan memnunum şu an, jack harper da rotasyonda iş görüyor. bakalım artık devre arası 2 tane düzgün kanat bulabilirsem işi kolaylarım diye düşünüyorum.

Kaldığımız yerden devam edelim

ZTK 3. Tur

Yönetimin beklentisini yerine getirdikve gruplara kaldık, grup maçlarına yedek oyuncularla çıkacağız.

PTT 1. Lig 9. Hafta

VE SONUNDA OLDU!!! Samsunspor deplasmanda galip geldi Kupa maçında denediğimizi yeni taktik ile, başa baş geçen müsabakayı kazanarak deplasmanda ilk galibiyetimizi elde ettik, inşallah devamı gelir.

PTT 1. Lig 10. Hafta

Bana göre ligin en iyi kadroya sahip takımı, biz kaçtık onlar kovaladı, son dakikalarda gelen golle 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz.

PTT 1. Lig 11. Hafta

VE bir deplasman galibiyeti daha, galiba takım deplasman fobisini yenmeye başlıyor. Net bir skor ve rahat bir oyunla, hemde deplasmanda galip gelmek gerçekten çok sevindirici.

PTT 1. Lig 12. Hafta

Ligin on sırasındaki rakibimiz karşısında çok iyi bir oyunla farklı galip geldik, ama Alperen in son 2 maçtaki suskunluğu can sıkıcı.

ZTK Grp G (Başakşehir-Kayserispor-Samsunspor-Denizlipor)

Tamamen yedek oyuncularla çıktığımız maçta süper lig ekibine karşı iyi direndiğimizi düşünüyorum, sonuç önemli değil.

PTT 1. Lig 13. Hafta

Şok Şok Şok!!!
Bu skoru gerçekten beklemiyordum, rakip penaltdan bulduğu golle ilk yarıyı önde kapattı. Devre arasındaki konuşmalarımız ve ufak taktik ayarlarımızla tam maçı dengelemişken kontradan bir gol daha yedik. Sıkıntı yok en kötü beraberlik deyip bastırırken hakem bir penaltı daha vererek ipimizi çekti, sonrasında bizde 1 penaltı kaçırdık ama iş işten geçmişti zaten.

PTT 1. Lig 14. Hafta

Çok zor bir deplasman olmasına rağmen gerçekten iyi oynadık,oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeyken yine penaltıdan bir gol yedik ve işi zora soktuk, beraberlik golünü bulduktan sonrada 1-1 in üstüne yattık. deplasmanda 1 puan candır.

14. Hafta Sonunda Puan Durumu

Sezon başında 14. haftada böyle bir tablo olacağını söyleseler zor derdim. Şu ana kadar Bandırma maçı ve sezon başındaki çok iyi oynayıp yenildiğimiz 2 deplasman maçı hariç sonuçlar beklediğimin çok ötesinde. Umarım ilk sezonumda süper lige çıkarız.

Bu arada seçim varmış, hadi iyi olan(parası olan) kazansın inşallah