İrlanda Birinci Ligi ekiplerinden Wexford Youths, menajerlik için Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Ahh be kardeşim biri olsun artıkHayır neyde anlaşamıyonuz üçün beşin lafını yapmayın
![]()
Drogheda united! Trabzonsporumuzun kardeş kulübüdür dostum![]()
Oh Sonunda Değil İrlanda Papua Yeni Gine'ye Bile Razıydım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İrlanda olursa çok iyi olur.
Güney Afrika Ulusal Birinci Ligi ekiplerinden Milano United, menajerlik için Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Last edited by burakdinc : 01.Aralık.2016 at 11:06
Güney Afrika Ulusal Birinci Ligi ekiplerinden Maritzburg United, menajerlik için Burak Dinç ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Şimdide Afrika furyası mı başladı hocam ?![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Güney Afrika Ulusal Birinci Ligi ekiplerinden Maritzburg United, menajer Burak Dinç ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.
TAKIM
Maritzburg United FC
STADYUM
Harry Gwala Stadyumu (12000)
LAKAP
Team Of Choice (Seçim Ekibi)
TARİH
GÜNEY AFRİKA ULUSAL BİRİNCİ LİGİ PUAN DURUMU
Kulüp şu anda 4. sırada. Ligin bitimine 10 hafta var. Üst lige yükselme potasına çok yakınız. Takım kadrosunun durumunu henüz bilmediğim için herhangi bir hedef koymayacağım fakat üst lige yükselebilmek için uğraşacağımız söyleyebilirim.
GÜNEY AFRİKA FEDERASYON KUPASI
Kulüp kupada da 1. Tur'da. Yönetimin beklentisi ikinci tur yapabilmek. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Ooo! Afrika Alırım Bir Dal
Afrika İyidir, Ligi Zevklidir Burada Kalıcı Olmaya Çalış. Zenci Gençleri Avrupa'ya Sunarsın Artık![]()
This time for Africa![]()
Başarılar hocam.
Ayrton Senna da Silva
GÜNEY AFRİKA ULUSAL BİRİNCİ LİGİ
21. HAFTA
22. HAFTA
23. HAFTA
24. HAFTA
25. HAFTA
5 hafta kaldı ligin bitimine fakat ben kafamda ligi bitirdim. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başladım. Benim olmayan ekip ve kadroyla çalışmaktan hiç haz almıyorum. O yüzden bu sezon kalan 5 maçta yenmişiz, yenilmişiz çok umrumda değil.
GÜNEY AFRİKA KUPASI
1. TUR
Kupada üst ligin güçlü ekiplerinden biriyle karşı karşıya geldik maalesef penaltılarda boyun eğdik.
GÜNEY AFRİKA ULUSAL BİRİNCİ LİGİ
26. HAFTA
27. HAFTA
28. HAFTA
29. HAFTA
30. HAFTA
Sezonu 5. olarak tamamladık. Önümüzdeki sezon için kendi teknik ekip ve kadromuzu oluşturmak için hemen hazırlıklara başlıyoruz.
Hocam esaslı bi başlangıç ve şampiyonluk bekliyorum sendenFena değil takımımız
Ayrton Senna da Silva
İlginç bi kariyer oluyorYeni Yılmaz Vurallar doğuyor
![]()
ADANA DEMİRSPOR
3. Sezon Sonunda Menajerlik Özelliklerim
Darısı Zuzu DilineZuzuca'ya Ne Zaman Başlayacaksın
Premier Ligde 2015'de Bir Gözdem Vardı Ajax CT ile Oynarken. Oupa Manyisa Diye Bir Eleman. Bu Seride Ne Âlem'de Profilini Rica Edebilir miyim? Güney Afrika'nın Alper Potuk'uydu![]()
maniyisayı alacaktım bende gelmedi sezon başı![]()