1 ile 30 arası toplam 184 sonuç

Konu: Premier League is dark and full of terrors l MK Dons 7.Sezon l

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok iyi toparlamışız.En azından ligde kaldık ve kovulmadık.Ben forveti beğenmedim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Çok iyi toparlamışız.En azından ligde kaldık ve kovulmadık.Ben forveti beğenmedim.
    Eyvallah hocam.Forvet yüzümüzü kara çıkartmaz umarım.

26.Hafta

Güzel reaksiyon güzel galibiyet.Yeni forvet siftahı yaptı.

27.Hafta

Bütün maç boyunca higlight olmadı.Dakka 90'da oldu onda da gol yedik.Şanssızlık.

28.Hafta

Kabul edilebilir bir sonuç değil.Ben bu takımı anlayamadım.Yumurta dayanınca taş gibiler işler rahata girince başı .... dağıtıyorlar.

29.Hafta

2-0 temiz galibiyet aldık.Mitroviç bu sene geçen seneye oranla çok daha iyi oynuyor.

30.Hafta

Mitroviç döktürdü,Frey'de bir tane yapıştırdı.3 puan 3 golle geldi.İhtiyacımız vardı.

Puan Tablosu

Man.Utd bu lig için çok iyi bir premier ligde bu kadar kopukluk olmamalı.Matematiksel olarak hala Avrupa şansımız var.

Kontrollü geçen maçta Iheanacho'yu durduramadık.Üzgünüz fakat elden şu an bişey gelmiyor.

Schalke'den gelen iş teklifini reddettik.Belki gelecek yaz bir şeyler düşünebiliriz.

Serbest Transferde Son Hafta Bombası

Santos ile sözleşmesi biten Lucas Lima'yı bonservissiz olarak kadroya kattık.Tecrübesi ve kalitesi ile ligin son düzlüğünde bize büyük katkı yapmasını bekliyorum.

Mesaj Yetkileri