1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Nerde eski FM oyuncuları

Hybrid View

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    Başlığı görünce "Bi furkan Baştan vardı FM 2006'da... Serkan Gedik'i hatırlayan var mı?... Boyd Mwila neydi bee... Tsigalko'yu bilmeyen adam değildir!... Timur Altınhan adam mıdır?... Libis Arenas gerçekte Muslera'dan daha iyi" gibi içerikler göreceğimi sanıyordum

Ama gerçek bu, yaş 33'e dayandı, üniversitedeyken bol bol sabahlar, kariyerler yapar, yamalar hazırlardım... Evlendik, iş güç sahibi olduk ve malesef "büyüdük"... eski muhabbetler evet yok, hem sosyal medya etkisi, hem de hayatımızı zamana uydurmak bizi bu hale getirdi...

O değil de Pablo Vitti, Gustavo Oberman'dan daha iyiydi bence :P
    Seni Görünce Aklıma Roman Kratochvil Geliyor Kratochvil Adam mıdır Sence? :P

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

iyi adamdı, penaltıların kralıydı, şimdi Alperen Babacan geliyor onun yerine O değil de bir Ali Helvacı vardı, onu adam edemedik

Menejer oyun hayatım CM 00/01 'den başlar. Hiç unutmam o dönem Kocaeli/İzmitte lise okuyorum yatılı. Orada yaşayan arkadaşın evine gitmiştim. Dedi bak deli bi oyun buldum Kocaelispor u şampiyon yapıyorum demişti. O sıra o oyunun basitliği, o spiker anlatımında gol olunca yanıp sönen renkler beni aldı ve dedim İstanbul'a döner dönmez bunu yüklüyeceğim. O dönemdir oynarım hayattada kopmadım kopmayı düşünmüyorum. Tabi geçmişteki serilerin tadı kesinlikle yok ama bu bir hastalık bizim için..

Mesaj Yetkileri