1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Yeni Bir Çağ Başlıyor - Club Amerika - Hikayeli Kariyer

Threaded View

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

5 Haziran 2016

Yer: The Ritz-Carlton, Florida

2 Günlük Düşünme Süresi Boyunca Takımı Araştırdım, Kulübün Tarihi Okudum, Hangi İşlerle Uğraştığını Gördüm. İçime Sinmeye Başlamıştı. Tam O Sırada Takımın Sahibi Olan Emilio Azcarraga Jean'den Gelen Telefonu Görünce Verceğim Kararım Netti.

EAJ: Sinyor Torun. Kararınızı Merak Ediyorum?

KT: Sinyor Emilio. Öncelikle Takımı Araştırdım, Sordum Soruşturdum, İçime Sindi. Kabul Ediyorum.

EAJ: Bundan Asla Pişman Olmayacaksınız. Sizleri Bekliyor Olacağım.

Arkadaşlar Meksika Ligini Bilmeyenler İçin Bir Kaç Bilgi Aktarmakta Fayda Var(iddaacılar Hariç).

Lig Apertura ve Clasura Olarak 2 ye Ayrılmıştır.

Her Bir Yarı Dönemin 17 Normal (Finale Kadar Giderseniz) 6 Playoff Maçı var. Playoff Final Maçını Kazanan Ligi Kazanıyor. Ligden Düşme Olayı'da Son 3 Sezonun En Kötü Puan Ortalamasına Sahip Takımı (Sırası Önemli Değil) Ligden Düşecektir(Düşen Takım Kapanış Ligi Normal Sezonu Bitiminde Belli Olur). Meksika Kupasına Lig Yönetiminin Davet Ettiği Kulüpler Katılıyor. Geçtiğimiz Sezon'u Hem Apertura'da Hem'de Clasura'da Yarı Finalde veda ettiğimiz için bu sene kendi ligimizde 3 yerde mücadele edeceğiz. Uluslararası Turnuvalarda ise İlk Periyodu Sadece Kulüpler Dünya Kupasında Geçireceğiz(Concacaf Şampiyonlar Ligini Kazandığımız İçin).

Uluslararası Turnuva'ya Gidiş Yolu'da şu şekilde.

Açılış Liginde Finale Kalan Takımlar Libertadores'e Doğrudan, Yarı Final'de Elenen takımlar ise Libertadores Ön Eleme Turuna Katılıyorlar.

Kapanış Liginin Yarı Finali'ne Katılan Takımlar İse Concacaf Şampiyonlar Ligine Direk Katılıyor.

Concacaf Şampiyonlar Ligi Ağustos ayı başında başlıyor. Libertadores İse Şubat Ortasında Başlıyor.

Bütün Turnuvalara Katıldığımızı Düşünürsek 82 Maçlık Uzun, Sert ve bir o kadarda eğlenceli bir serüven bizi bekliyor.

Elimden Geldiğince'de Ağırdan sata sata yardımcı olmaya çalışacağım.

Last edited by urwrdskkn : 13.Ocak.2017 at 12:01

Mesaj Yetkileri