KADROMUZ
KALECİLER
Kaleci konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Ceyhun Demircan ve Enes Fidayeo ya güveniyorum.
Yolumuza onlarla devam edeceğiz.
DEFANS
Savunma hattında kadroyu geniş tutmayı düşünüyorum. Özellikle sağ ve sol bek mevkilerinde eksiklikler gözüme çarptı. Stoper için de ayrıca çalışmalarımız olacak. Sezon içinde sakatlıklardan doğabilecek boşlukları doldurmak için kiralama ve serbest statüde bulunan oyuncuları kadromuza katmaya çalışacağız.
ORTA SAHA
Orta sahada geniş bir kadro var. Eksik olan yerler sağ ve sol kanat.. Bu bölgeler için araştırmalarımız başladı. Kısa süre de kadromuza yeni isimleri katmaya çalışacağız.
FORVET
Bu bölgede çok genç oyuncularımız var. Onlara şans vereceğim. Sakatlık olduğunda sıkıntı yaşayabiliriz belki ama forvet transferini düşünmüyoruz. Belki kanat oyuncu transferlerinde açığı kapatmak için çok yönlü bir oyuncu transfer edebiliriz.
TAKTİK DİZİLİŞ
Şu an elimde bulunan kadroya göre iki farklı taktik hazırladım. Transferlerle beraber istediğim taktik ve görevleri değiştireceğim. Takımın dizilişe alışması açısından taktikleri erken oluşturduk.
İLK TAKTİĞİMİZ
İKİNCİ TAKTİĞİMİZ
Takımımızın taktiklere uyumunu arttırmak için fazla sayıda hazırlık maçı yapmayı düşünüyorum. Gerçi taktik antrenörü olmadan zor alışacaklar ama elimizden gelen bu şimdilik. Sürpriz sakatlıklara meyil vermek istemiyorum. Az zararla atlatmak ümidiyle...
Sezon Öncesi Genel Bakış
Tekrardan tesislerimize, mali durumumuza ve sezon öncesi bizim hakkımızdaki düşüncelere bir göz atalım.
GENEL GÖRÜNÜM
Medya tarafından ligi 11. sırada bitireceğimiz tahmin ediliyor. Başkanımızın isteği üst sıralarda bitirmek.. Ben ise bir üst ligi hedefliyorum.
MALİ DURUM
Transfer bütçemiz olmasa da 5-6 bin euro luk payımız var. Az bir masrafla kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. İleri ki yıllarda daha rahat transfer yapabilmek için maaş bütçesine de çok dikkat etmemiz gerekiyor.
TESİSLER
Üst liglerde yer alan bir çok takımdan daha kaliteli bir stadımız var. Işıklandırma olması gece maçlarını da yapmamızda faydalı. Fakat en çok üzüldüğüm konu alt yapı antrenörlüğünün ve genç kazandırma ağının düşük seviyelerde olması. Tekrardan hak ettiği yerlere çıkarmaya çalışacağız. Ayrıca stadımızda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Saha zemini ve tribünler yeni sezona hazır olacak.
NOT
Bir sonraki güncellemede TRANSFER ÇALIŞMALARINDAN bahsedeceğiz.
Yönetimden KARDEŞ KULÜP isteğinde bulunduk. Onunla ilgili gelişmeleri aktarmaya çalışacağız.
Ve HAZIRLIK MAÇLARI nın analizlerini yayınlayacağız.
Görüşmek dileğiyle,
HAYIRLI CUMALAR