TRANSFER ÇALIŞMALARI

Kulübümüzle sözleşme imzaladıktan sonra kadroya baktık, yetersiz gördüğümüz mevkilere oyuncu aramaya başladık.
Heyecanla 4 büyükler başta olmak üzere genç takımlar, kiralık listesindeki oyuncular ele alındı. Fakat sonuç umduğumuz gibi olmadı. Lig kalitesi yüzünden kulüpler oyuncuları göndermek istemedi. Sıra kontratı elinde bulunan oyunculara geldi.
Yapılan incelemeler sonucu bu oyuncuları
denemeye davet ettik.

Halil Demirel(AMR)
Serkan Gaşi(DRC)
Bülent Taylan(DRC)
Emre Sorgun(DL)
Furkan Kesikbaş(AML,ST)
İbrahim Yay(AMRL)
Caner Yalamoğlu(DC)

Deneme teklifimizi kabul edip aramıza katıldılar.
Kendilerini gösterip takımımıza katılabilecekler mi bakalım

Kiralık olarak teklif yaptığımız oyunculara geldi sıra.

Mehmet Yeşil(DC)-Trabzonspor
Enez Altundağ(MR)-Antalyaspor
Ali Aydın(DL)-Altınordu
Serhat Mutlu(AMRL)-Sivasspor
Yiğit Yavuz(DR)-Karşıyaka
Umut Gündoğan(MC)-Galatasaray

Ayrıca bunların dışında sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuları ücret ödemeden transfer edebilmek için çalışmalar yaptık.

Transferde attığımız ilk adımların karşılığını aldık.

İlk transferimiz

Sağ bek de etkisiz gördüğüm Bedri Evren beni bu mevkide acil transfere yöneltti. Daha 17 yaşında olan Sinan Akgöl tercihim olacak gibi. Onun yanına alternatif oyuncu ararken Yiğit karşımıza çıktı ve kendisini kadromuza kattık. Birlikte güzel bir sezon geçiririz umarım.

İkinci transferimiz

Aykut Erdoğan'a alternatif olabilecek bir oyuncu arıyorduk. Ali'nin karşımıza çıkması bizim için şans diyebilirim. Kendisine kulübümüze hoş geldin diyorum. Umarım birlikte başarılı bir sezon geçiririz.

Üçüncü transferimiz

Defansın göbeğinde kaliteyi arttırmak ve alternatif yaratmak için Mehmet'i kadromuza kattık. Kendisine kulübümüze hoş geldin diyorum. Umarım birlikte başarılı bir sezon geçiririz.

KARDEŞ KULÜP İSTEĞİMİZE YÖNETİMİMİZDEN CEVAP GELDİ.

Yönetim Akhisar, Antalya ve Sivasspor kulüplerini önerdi. 3 kulüp arasından tercihimiz Antalyaspor oldu. Hem kiralık oyuncu bakımından hem maddi bakımdan daha avantajlı geldi.

Dördüncü Transferimiz

Kardeş kulübümüzden ilk transferimizi yaptık. Eksikliğini hissettiğimiz bölge olan hücum kanatlar için Enez iyi bir alternatif olacaktır. İlk tercihimiz takımın yıldızı, Yerli Messi İlker Sayan olacaktır. Enez'e hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmeyi umuyorum.

Beşinci Transferimiz

Serhat kardeş kulüp önerisinden sonra incelediğimiz Sivasspor'da gözümüze çarptı. Ücret ödemeden kadromuza kattık. Alternatif olabilecek bir oyuncu. Kendisiyle başarılı bir sezon geçirmeyi umuyorum. Hoş geldin..

Başarısız olduk!

Kadromuza katmayı düşündüğümüz oyunculardan Halil DemirelYeni Malatyaspor ile Caner Yalamoğlu ise FC Groningen le sözleşme imzaladılar.

HAZIRLIK MAÇLARI

İlk hazırlık maçımız 21 yaş altı takımımızla

2. Hazırlık maçımız ilçe takımlarımızdan benim de oturduğum yer olan Çan ilçesinin takımı
Yeni Çanspor

3. Hazırlık maçımız Tepecikspor ile

Hücumda etkisiz kalmamıza rağmen genç golcümüz Fırat Aras'ın attığı golle 1-0 galip geliyoruz.

Hazırlık Maçlarımız Devam Ediyor

Hoş geldin Bülent Taylan!

Dardanelspor denemeye aldığı oyunculardan Bülent Taylan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 17 yaşındaki oyuncu yıllık 2500 euro kazanacak. Ayrıca yapılan sözleşmede ligde 10 maç forma giyerse ve Dardanelspor küme düşmezse, kulübün sözleşmeyi 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

ve bir transfer haberi daha

Denemeye aldığımız kanat oyuncusu İbrahim Yay ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Oyuncu yıllık 5000 euro kazanacak.

Hoş geldin İbrahim Yay

Çok amatörce oldu

10 lig maçına çıkması ve Dardanelspor un küme düşmemesi durumunda kulübün sözleşmeyi 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

Hazırlık maçlarına devam ediyoruz.

Maça hızlı başlayan taraf bizdik. Ataklar geliştiriyorduk. Maçı kazanabiliriz serimiz devam eder diye düşünürken eski oyuncumuz Ensar Baykan sol taraftan gelen ortada sağ arka direkte yapmış olduğu vuruşla skoru 1-0 yaptı. Toparlanmaya çalışırken 4 dakikada 2 gol yedik ve takım bocaladı. 2. yarı çabalarımız vardı. İlker ve Fırat la 2 gol bulduk fakat bize yetmedi ve ilk yenilgimizi almış olduk.

Sırada Bucaspor maçı

Bugün benim için bir hayli yorucu ama bir o kadar zevkli geçti. Kariyer güncellemesi devam edecek.
Eksik gördüğünüz noktaları, uyarı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin dostlar!

Bir sonraki güncellemede hazırlık maçları ile belki sürpriz bir transfer haberi sizi bekliyor olabilir.

Sağlıcakla kalın iyi akşamlar..