Türkiye'deki kanser vakalarının 1 numaralı sorumlusu olan Fenerbahçe'min maçı yüzünden güncelleme gecikti arkadaşlar kusura bakmayın.İşte yeni sezon transferlerimiz...

KUKİ

Genelde çoğumuzun oyun başlar başlamaz kaptığı eleman. Sonuçta 850.000 euro'ya böyle adam bulunmaz.Pişmesi için kiralık gönderdik.Gelişemezse satar para yaparız

CHARLİE TAYLOR

Popülaritemiz sağolsun bulduğumuz 15 sol bek içinde alabildiğimiz tek adamı aldık.

GONÇALO RODRİGUES

Aslında almayı düşünmüyordum.Gelecek sezon ki kadro planlamasında biraz farklı orta sahalar vardı aklımda lakin çok yakın bir arkadaşım ''eğer bu seferde bu çocuğu almazsan külahları değişiriz'' dedi,aldık.Gelecek sezona kadar klübünde kalacak bizde şu anda forma şansı bulamazdı zaten.

BENOİT COSTİL

6-7 kaleci ile görüştüm,yine popülarite sağolsun ne Muslera geldi,ne de Kameni. Brondby ve Auxerre kalecileride aklımdaydı lakin transferin son günü son karar Costil oldu. Kale tamamen onun ellerinde artık. RBL'nin oyundaki en büyük handikapı olduğunu düşündüğüm kaleci sorununuda böylece çözmüş olduk.

LİNCOLN...

Geçen yıldan beri istisnasız oynadığım her takıma mutlaka aldığım,kendi çocuğum gibi sevdiğim Lincoln. Evet ondan daha iyi ofansif orta sahalar mevcut ama ne zaman başım sıkışsa,takım rakibin kilidi açamazken,çok önemli bir maçın son dakikalarında gole ihtiyacım varsa bu çocuk imdadıma yetişti.Asla yüzümü kara çıkarmadı.Bir maçta 2 penaltı kaçırıp,rövanşta hat-trick yaparak tur atlamamı sağlamıştı.Bende çok özel bir yeri var bu ufaklığın.1 kez bile gitmek istediğini söylemedi bana.Ocak ayında 18 yaşına girdiğinde takıma katılacak olan yavrumuzun ilk 11'de ki yeri hazır zaten...

Takımdan sadece Terrence Boyd ayrıldı.Kadroyu tamamen koruyup istediğimiz transferleri yapabildik. Şimdi maç zaman....

HAZIRLIK MAÇLARI....

Bizimle oynayacak yüksek kalibre takımlar olmadığı için bunlarla idare ettik. Gerçi ana amacımız takımın taktiklere alışmasıydı.Bol gollü galibiyetler aldık...

KUPA MESAİSİ BAŞLADI...

Almanya Kupasında her takım istisnasız 1. turdan başlar maçlar tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanır.GEneldepek süpriz olmaz.İlk turlarda genelde amatör takımlar 1.lig ekipleriyle oynar ve böyle farklı sonuçlar çıkar.Süpriz olmaz dediğime bakmayın siz süpriz alt resimde

KOCA LEVERKUSEN AMATÖR TAKIMA ELENDİ...

VEEE LİG BAŞLADI....

Ne maçtı ama...Taktiğe daha tam alışamadığımız için bir ara oyundan koptuk ve 2-1 öndeyken 3-2 geriye düştük. 70'den sonra tüm oyuncu değişikliklerimi bitirip tamamen hücum oynadım ve meyvelerini aldık.Canavarım Keita estirdi yine. Taktik mesajımda gösterdiğim taktiklerin üzerinde oynamalar yapmaya devam ediyorum.Ayrca devre arasına kadar (Lincoln gelene kadar) tek taktik kullanıp AMC yerine DMC-MC-MC şeklinde devam edeceğim.Compper yaşı ve özellikleri gereği taktikte yetersiz kalıyor ama Kyriakos sakatlıktan yeni döndüğü için mecburen oynatıyorum.İlerleyen dönemde takım uyumuda artacağı için evimde oynadığım maçlarda sıkıntı yaşamam gibi geliyor. Sonuç olarak takımda her oyuncunun en az 1 yedeği var.Bu sezon için yeterli olacaktır.Tabii sakatlık kabusları baş göstermezse...