NİSAN/2019

30. HAFTA

Galibiyet hasretimiz son buldu. Pendikspor maçı öncesi bu galibiyet çok iyi geldi. Pendikspor'u yenersek liderliği devralacağız.

31. HAFTA

Maçın başında rakibin kendi kalesine attığı gol ile galip gelmeyi başarıyoruz ve liderliği devralıyoruz.

Ligin zirvesine çıktık!
1.

SAKATLIK

Recep ve Ogün'ün formsuzluğunda formayı kapan Koray sakatlandı. Sakatlığının ciddi olmaması sevindirici zira son haftalara girilirken kendisinden beklentim büyük.

32. HAFTA

Uzun bir süre 10 kişi oynadığımız maçta Denizli engelini aşmayı başardık.

Şampiyonluğa 1 adım kaldı. Ligde alınan sonuçlara göre zirve takibindeki rakiplerimiz puan kaybetti ve aradaki puan farkı 2'ye yükseldi. Önümüzde şampiyonluk için çok önemli bir şans var. Amedspor engelini aşarsak şampiyonluk kutlamalarına başlayacağız.
Tüm şehir bu maça kitlendi sonucu merakla bekliyor.

33. HAFTA

Büyük bir fırsatı teptik. Amed deplasmanından puansız ayrılıyoruz ve şampiyonluk umutlarını son haftaya bırakıyoruz.

Bir sonraki maçımız Keçiören ile Çanakkale 18 Mart Stadyum'unda!

Burdan tüm halkımıza sesleniyorum. Bu maçta takımımızı asla yalnız bırakmayın ve tribünleri doldurun. Şampiyonluk yolundaki son engeli hep beraber aşıp memleketimizi sevince boğalım.

PUAN DURUMU

Son hafta bize beraberlik de yarayacak. Hazırlıklara başlayabiliriz artık. Heyecanımız hat safhada.

34.Hafta Mayıs güncellemesinde olacak. Ayrıca lig biter bitmez gözlem seviyemiz düşük olduğu için yurt dışı seyahatlerine çıkıp oyuncu arayacağız. İnce eleyip sık dokumak istiyoruz.
PTT 1. Lig de kuralları da inceledik. Bir sorun yaratmaması için hazırlıklarımızı da yaptık. 10 yabancı oyuncu hakkımız var kadromuzda toplam 25 oyuncu kaydedebileceğiz. İyi bir planlamayla yola koyulup güzel bir kadro kurmak istiyoruz.

Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere..