Quote Originally Posted by Cengo View Post
Görsel kısmı hoş olacağı için ileteceğim. Oyuncu değişikliği seçtiğinizde değişmeden önce hocanın ısınmaya git der gibi oyuncuya hareketlenmesi ve oyuncunun ısınma hareketleri yapmasını görmek hoş olur.

Ancak oyunda kaç dakika sonra oyuna gireceğini seçemediğiniz için sakatlığa sebep olması kısmı mantıklı değildir. Kaç dakika sonra oyuna gireceğini de seçersek tamamen oyun olmaktan çıkıyor artık. Bu işin sonu o zaman 4. hakem ile tartışmaya kadar gider

Diğer tarafta kulübedeki tüm oyunculara gidin ısının da demek doğru değil. Hiç bir zaman yedeklerin ısınmaları için antrenörler bir sınırlama koymuyorlar. Aksine antrenör söylemese bile, düzenli aralıklar ile sıcak kalmak için ısınmaları asli görevidir oyuncuların.
Oyunda görsellik benim için hiç önemli değil zaten 2d oynuyorum o yüzden bu tür animasyonları koysalar bile haberim olmaz
Mesela taktik kısmında seçtiğimiz oyunculara ısınması için talimat vermekten bahsetmiştim ben. Oğuzhan devre arası kondisyonu %70 e düşer, Tolgay'a ısın talimatı veririm sonra istediğim zaman oyuna alırım yada hiç almam. Bu tarz şeyler.