Originally Posted by
pusathan01
YDS de başarılar dilerim.
Süpernaturel dizisi ile bende klasik rock a merak saldım.

Classic Rock'ı özellikle çok severim.

Bu arada Supernatural'ın tüm bölümlerini izlemiş birisi olarak bunun hayatımdaki en büyük işsizlik olduğunu söyleyebilirim. Dizi daha çok Sam ve Dean diye çığlık atarak izleyecek ergenlik dönemindeki kızlara hitap ediyor gibi görünüyor ama bir bulaşınca bırakamamıştım ben ve halen haftalık takip ediyorum. Dean ve Crowley karakterlerini çok severim. Ortalama 22 bölümden 12 sezon, dile kolay, çocukluklarını bilirim kerataların.
Sınava da biraz kendimi ölçme ve sınavı görme amaçlı giriyorum. Hiç çalışmadım ama arkadaşlarım İngilizcen iyidir sen yaparsın dediler ama bakacağız.

Originally Posted by
olgunege75
Teşekkür ederim.Bitirdim sonunda

Başarılar sınavda.
Geçmiş olsun Olgun, teşekkür ederim. Sonuçları iyi gelir umarım sınavlarının.
Avrupa Milan'ı konuşuyor: DARPHANE!

Avrupa'da 2018 yılı transfer dönemine AC Milan sattığı oyuncular ile damga vurdu.
Milan yönetimi ve Teknik Direktör Arda Güray bonservislerine toplam
90 Milyon Euro'ya yakın para ödediği pek çok oyuncuyu
231 Milyon Euro'ya başka kulüplere pazarladı. Bu transferlerden başı çeken,
Belotti'nin 70 Milyon Euro'ya Dortmund'a gidişi oldu.
Öncelikle
Kucka, Guillemenot, Honda, Kraft ve Okore geçen sezon yedek oyuncu olarak bile çok fazla şans bulamamışlardı. Onları satabileceğimiz en iyi paraya, gitmeye istekli oldukları kulüplere gönderdik.
Transferin ilk günlerinde
Ghoulam ve
Rodrigo Ely için İngiliz kulüplerinden yüksek transfer teklifleri geldi.
Ely'yi kulüpten yetişme statülü oyunculu olduğu için takımda tutmayı düşünüyordum ama kendisi de Arsenal'e gitmek istiyordu ve teklif yedek statüsündeki oyuncumuz için gayet iyiydi.
Ghoulam ise zaten henüz çocuk olan Toni Lato'nun performansına yanaşmayı başaramamıştı ve yine gelen teklif çok iyiydi.
Guidetti ve Niang ise takımımız için çok başarılı maçlar çıkarmış olan iki forvet oyuncumuz olmalarına rağmen süreklilik yakalamakta hep güçlük çektiler. İkisi de geçtiğimiz iki sezonda 16'şar gol ve 10'ar asist yaptılar ama beklediğimiz patlamayı bir türlü gerçekleştiremediler. Çok güzel iki teklif geldi, ikisini toplam 77 Milyon Euro'ya sattık.
Belotti bu sezon As kadroya yazacağım ilk isimlerden birisiydi. Yaklaşık 6 aydır Dortmund kendisini izliyordu. Geçen sezon 34 gol atarak en golcü oyuncumuz olmuştu ama saç baş yoldurduğu maç sayısı azımsanmayacak düzeydeydi. Dortmund'un ilk teklifini pek ciddiye almasam da
70 Milyon Euro'luk tekliflerinde kararsız kalsam da teklifi sonunda reddedemedim.
Ajer, Antonucci, Vigolo, Janelt ve Cutrone ne kadar potansiyeli yüksek hatta kadroda rotasyonda şans bulabilecek oyuncular olsalar da yapmayı planladığımız ve yaptığımız transferleri göz önünde bulundurarak gelişimlerine devam etmeleri için kiralık gittiler.
Belotti'nin Transferi Resmileşince Arda Güray'ın Sosyal Medya'daki Paylaşımı:
Rossoneri Yıkım Ekibini Kurdu: Lacazette - Felipe Anderson - Danilo ...

Kadroyu güçlendirmek için de elimizden geleni sonuna kadar yaptık. Anlaşamadığımız, ikna edemediğimiz ve maddi talepleri çok yüksek olan oyuncular oldu. Ne kadar çok iyi para kazanmış olsak da en iyi fiyata alabileceğimiz en iyi oyuncuları takıma katmaya çalıştık. Lacazette, Danilo, Danilo Pereira ve Veltman'ı zaten bir kaç sezondur izlemekteydik ve kalitelerine göre uygun fiyata transferlerini gerçekleştirebildik.
Beni en çok memnun eden transfer
Lacazette oldu. Kendisini
Belotti ile oynatarak zehir gibi bir forvet hattına sahip olmayı düşünüyordum ama Belotti'nin ayrılışıyla çok iyi bir forvet transferi, belki de pastanın üstüne bir çilek için çok büyük paraları gözden çıkardık ama hem oyuncunun kulübünün istekleri hem de oyuncunun istekleri bir araya gelince bu kadar riskli bir transfer yapmamaya karar verdik.
Transfer döneminde 3 forvet oyuncusunu gönderip 1 forvet oyuncusu aldık ama
Guedes'i de forvete hazırlıyorum.
Felipe Anderson'u ofansif orta sahaya alıştırıyorum, alışırsa profili bu mevkide katkı vermeye gayet uygun.
Çok söze dalmadan bırakalım da oyuncuların profilleri konuşsun.
17. Felipe Anderson
27. Yohan Cabaye

4. Joel Veltman
20. Alexandre Lacazette
16. Danilo
30. Danilo Pereira
23. Simone Romagnoli

33. Layvin Kurzawa

16. Gonçalo Guedes
24. Nicola Leali