Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
Bu dedigine katılmıyorum kardeşim. Oyuncuyu sadece gözlemci gönderip gözlemlemek yanlış bana göre. en az 3 ay takip edip ondan sonra transfer ediyorum. mevcut oyunumdaki scout ekibimle araştırlamarım şu şekilde.

Önemli olan süreklilik bence ;

Bir kaç ss atayım

Burada da oyunda görünmüyor dedigin özellikleri var kardeşim.

Oyuncuyu yaklasık 8 aydır gözlemlettiriyorum.

ve tüm gizli özellikleri genie scoutta ki gibi oyunda da aktif olarak görülüyor.

Örnegin İstikrarı , kararlılıgı , adaptasyon özelligi gibi

Dedigim gibi gözlem ekibinin oyundaki aktif rolü gerçekten önemli... bence genie den ziyade gözlem ekibi ile gerçekçi oynamak daha mantıklı ve akıcı.
Ben zaten bu dediğinizden farklı bişey söylemedim. Eskiden zamanım genişti. Takıma alabildiğim kadar scout alır hatta yönetimden fazlasını talep ederdim.
İsmini dahi duymadığımız ülkelere scout yollardım. Buldukları oyuncuları da farklı scoutlara izletirdim, maç raporları alırdım.
Ancak bunu yapmak için gerçekten zaman ayırmak lazım. Çünkü oyuncu bulmak aylar sürüyor.
Elbette bu şekilde daha gerçekçi ve daha zevkli ancak vaktim olmuyor. Eskiden saatlerce oyunun başında kalabilecek zamanım oluyordu, şimdi eskiden 1-2 günde ayırdığım süreyi 1 haftada ancak ayırabiliyorum. Böyle olunca da scout falan uğraşamıyorum.
Hile olduğunu zaten başta söyledim.