Usta şimdi şöyle bir durum var. Ben aslında neredeyse ilk defa kanatsız oynadım bir takımda çünkü takıma geldiğimde kanatlar çok zayıftı, kanat alacak bütçe yoktu, bu yüzden ilk sezon 4-1-2-1-2 taktiği uyguladım. Bu sezon bekleri ileri çıkarıp 5-2-1-2 taktiğine döndüm. Ama gördüm ki bu taktikte ya beklerin çok iyi olacak, ki benim sağ bek Rafinha sol bek Kolarov'du ve Rafinha'dan acayip katkı aldım (17 asist yaptı sezonda), ama Kolarov malesef ne ofans anlamında ne de defansif anlamda tam olarak istediklerimi yapamadı. Bu adamın çalışkanlığıyla da alakalı tabii. Biri daha söylemişti bunu burada Kolarov'u ilk aldığımda, şimdi hatırlayamadım kimKanatlı sistemde eğer adamları kanat olarak oynatacaksan ve orta yapmaları, çalışkanlıkları iyiyse forvetin kesinlikle Mandzukic, Djordjevic tarzı biri olmalı. Yani hem güçlü hem de hava toplarında etkili biri olmalı. İç forvet olacaklarsa topsuz alanı, önsezisi ve pozisyon alması iyi olmalı ki, ilerde iyi yer tutsun, kanatlar içe katerden boş alanlar yaratsın. Böylece kanatların önü açılsın. O da işte Higuain tarzı adamlar. Ben hala kanatlı sisteme kesin karar veremedim. Geçireceğim transfer dönemina bağlı biraz. İstediğim adamları alabilirsem ok, yok alamazsam bu taktiğin adamlarını geliştirmeye bakacağım.