AĞUSTOS/2022

HAZIRLIK MAÇLARI

Evet artık hazırlıklar bitti. İlk resmi maçımıza çıkacağız. Avrupa Süper Kupasında M.City ile karşılaşacağız. Çok heyecanlıyız. Kullandığımız taktiklerden ziyade M.City maçına kontra atak taktiğiyle çıkmayı düşünüyoruz. Hem önde pres yapıp ani ataklarla avlamaya çalışacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Tek ümidim büyük takımlara karşı gösterdiğimiz performans. Biri daha neden olmasın!

AVRUPA SÜPER KUPASI

ŞAMPİYON DARDANELSPOR!!!

M.City i kontra ile avlamayı başardık. Rakibin eksik kalması işimizi kolaylaştırdı. Taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için kordon boyuna akın etti. İskele önünde toplanan taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı.

YENİ GÖZLEMCİLERİMİZ

TÜRKİYE SÜPER KUPASI

Avrupa dan sonra Türkiye Süper Kupası da DARDANELSPOR'un! Kontra atak taktiğimizle bir kupa daha müzemizde yerini alıyor.

SÜPER LİG

1.HAFTA

HAFTANIN GOLÜ

HAFTANIN TAKIMI

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLAR BELLİ OLDU

H GRUBU

Zor bir gruba düştük. İlk maçımız PSG deplasmanı sonra içerde İnter ile karşılacaz. UEFA ya kalır mıyız bilemiyorum. Şampiyonlar Liginde tek Türk takımı biziz. Başarılı olmaya çalışacağız.

BİR GÖZLEMCİ DAHA ARAMIZA KATILDI

Takımdaki gözlemci sayımızı arttırsakta hala Altyapı Sorumlumuz yok! :/ Yerli mi yabancı mı hala karar verebilmiş değilim.

SÜPER LİG

2.HAFTA

Öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamadık.

PUAN DURUMU

TRANSFERLER

Transferin sonlarında 2 genç bek i kadromuza kattık. Alex Sherwood ve Sho Seiki ye gelen teklifler akılları karıştırdı. 1 yıl daha devam etmelerinin bizim için iyi olacağını düşündük. Onların yerlerinde oynayan genç beklerimiz Mustafa ve Bekir i kiralık yollayıp seneye kuracağımız kadroda A takıma hazır hale gelmelerini istedik. Bu seneyi de İbrahim Raif ve Eray ile tamamlamayı düşünüyoruz. 16-17 yaşındaki bu gençler hem tecrübe kazanmış olacaklar hem de kadroya girmediklerinde sorun çıkartmayacaklar. Bir şekilde bu döngünün sağlanması lazım diye düşünüyorum.

Ayrıca bu sene Şampiyonlar Liginde de olacak bir U19 takımımız var. Çoğu oyuncumuzu kiralık olarak göndersek bile orda da başarı yakalamaya çalışacağız. Altyapıya verilen önem sürekli artacak. Başarılarla daha da iyi gençler yetiştirmeyi ümit ediyorum.