-
02.Ağustos.2017, 16:45
Öncelikle merhaba aramıza hoş geldin diyerek başlamak istiyorum 
Pusathan01 arkadaşımın söylediklerine katılmakla beraber bende fikirlerimi beyan edeceğim.
Gençleri bulmada en etkili yollardan biri tabiki regen çıkış tarihlerini ve regenleri takip etmektir fakat ben Genie scout programını kullanıyorum. hem oyuncu potansiyellerini hemde yardımcı personel potansiyellerini en ince ayrıntısına kadar görebiliyorum. CM 01/02 den beri bu oyunu oynuyorum fakar genie scout programına fm 2008 ile başladım. oyunu öğrenmen açısından ilk zamanlar yardımcı olabilir fakat sonra kesinlikle bırak ben şimdi cm 03/04 den aldığım zevki alamıyorum çünkü herşey çok basit. program bana potansiyelini gösteriyor yani bir süre sonra sıkıyor.
Kısacası ilk etapta oyunun mantıgını işleyişini öğrenmen açısından kullanabilirsin.
Oyuncu yetiştirme konusunda ise teknik ekibin ve oyuncunun as kadroda oynaması çok önemli. sende oynayamayacaksa tavsiyem as takımda oynayabileceği bir takıma kiralaman. Eğer kiralayamazsanda oyuncunun antrenmanlarını sürekli takip et ve özel hareket eğitimi ver. örneğin sağ kanatta oynuyor ise sağ kanattan içe kat et özel eğitimini verirsen oyuncu mental anlamda daha çabuk gelişir.
Mesaj Yetkileri