Çok uğraşmaya gerek kalmamış Galatasaray'da zira takım zaten eskiye oranla para basıyor. Çok maaş alanları gönderirdim hemen ama artık göndermeye bile gerek yok; bırakın kalsınlar Zaten gereksiz adamları yolladınız mı 50 MN Euro civarına geliyor maaş bütçesi (eğer yeni transferleri yıldız değil de Football Manager tarzı az maaş alan ama kaliteli oyuncularla yaparsanız tabii).

Kadro ilk olarak sol bek diye bağırıyor gerçekteki gibi. Ben Frank Fabra'yı aldım. Complete Wing Back - Attack rolünde neredeyse 8 ortalamayla sezonu bitirdi. Defans hattım Muslera-Mariano-Maicon-Serdar-Frank Fabra oldu. Profilleri de iyi, performansları da iyi oldu.

Bundan sonraki transferler oyun sisteminize göre değişir. Ben FM17'den kalma 4-1-3-2 taktiğiyle oynuyorum. Fernando'yu hemen defans bloğunun önlerine yerleştirdim. Orta üçlü de Ndiaye, Belhanda, Feghouli üçlüsü oldu. Onlar da iyi oynadılar. Profilleri de iyi zaten.

Forvete de Gomis'e partner olarak Lautaro Martinez'i aldım ve Rodrigo Aguirre'i kiraladım. İkisini de öneririm, iyi oynadılar. Abdülkadir Ömür ve Berke Özer'i de bu dönemde kadroma kattım.

Kulüp devre arasında da ek bütçe veriyor. İkinci sezon için de 40 MN Euro bütçe verdiler sağ olsunlar. Onunla da Yusuf Yazıcı, Emre Çolak, Musa Çağıran gibi Türk ve yabancı olarak da bulduğum potansiyelli oyuncularla yedek kadromu güçlendirdim. Birkaç oyuncu kiraladım ve 8 ay sakatlanan Fernando'nun yerini doldurmak zorunda kaldım. İlk sezonda yedeklerin neredeyse tamamını sattığımdan çok sıkıntı çekmiştim alternatifsizlikten. O yüzden daha çok yedek almak gibi bir politika izledim. Hala 20 MN Euro bütçem var

Ozan, Recep, Atalay da iyi gelişeceğe benziyor. Üzerlerine eğilin. En azından kadroda yedek olurlar ki 14 yabancı sınırı bile zorluyor, iyi Türk bulmak zor.

Kaç yıldır Galatasaray'la oynamak oyunu Very Hard seviyesinde oynamak gibi bir şeydi ama bu sefer herkes rahat rahat oynar diye düşünüyorum

Gomis 50 maçta 34 gol 15 asist ile oynamış.
Belhanda 47 maçta 6 gol 13 asist ile oynamış.
Feghouli 44 maç 8 gol 7 asist ile oynamış.
Ndiaye 57 maç 11 gol 13 asist ile oynamış.
Mariano 42 maç 0 gol 13 asist ile oynamış.
Maicon 46 maç 7 gol 3 asist ile oynamış.
Fernando 32 maç 4 gol 3 asist ile oynamış.

Fernando ilk sezonda da sık sakatlanıyordu ikinci sezonun başında da 8 ay sakatlandı maalesef. Satmayı düşünebilirsiniz, sık sakatlanıyor gibi.